Köszönet a rendőreinknek!

Németh Szilárd Facebook oldala

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának leköszönő elnökeként ismételten köszönetemet fejezem ki a rendőreinknek, amiért a szombati tüntetésen sem ültek fel semmilyen provokációnak. A Jobbikos provokátor ocsmány és tenyérbemászó gyalázkodásáról készült videót elnézve ez egyáltalán nem lehetett könnyű.

A magyar rendőrök 2010 óta minden kormányellenes tüntetést példásan kezeltek. A tüntetőknek – még a provokátoroknak is – úgy biztosították az alaptörvényben meghatározott szólás- és gyülekezési szabadsághoz való jogát, hogy közben megőrizték a város békéjét, nyugalmát, növelték a rendőrség tekintélyét és társadalmi elfogadottságát.

Köszönöm Pintér Sándor belügyminiszter úrnak, az ORFK, a Készenléti Rendőrség és a TEK vezetőinek, hogy nemcsak Európa egyik legbiztonságosabb országában élhetünk, de olyan rendvédelmi testületet alakítottak ki és olyan intézkedési kultúrát honosítottak meg, ami messzemenőkig kiállja az európai demokrácia próbáját.
Hajrá Magyarország! Hajrá magyar rendőrök!

Forrás: Facebook

3 hozzászólás “Köszönet a rendőreinknek!” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Ahogy a kis köcsög gyalázta a rendőrnőt, gusztustalan. Aztán egy másik rendőrt kezdett ki, csodálom, hogy bírták cérnával. Tisztelet a rendőröknek. Ha legközelebb ez a kis féreg így beszólogat, nem bánnám, ha megsuhintanák, hogy több füle legyen, mint foga.

  2. Horváth János szerint:

    Majd elviszik az otthonából a nagy fekete autóval, mint a diáktüntetés embereit!

  3. Qvick szerint:

    Amúgy megérdemelné !

Itt lehet hozzászólni !