Szabó Szabolcsot ajánlgatták a szavazóhelyiségben

Magyar Idők

Szabó Szabolcs szombatra hamis plakátokat is gyártott, hogy átverhesse a szavazókat

Csepelen az Együtt jelöltjére való szavazásra buzdítják azokat, akik egyébként a szocialista párt képviselőjének nevét tudakolták a szavazókörben – tudtuk meg Ábel Attilától, a csepeli Fidesz elnökétől.

Az ügy pikantériája, hogy az MSZP csepeli jelöltje, Bangóné Borbély Ildikó ugyan visszalépett, azonban azt nem Szabó Szabolcs (Együtt) javára tette, hanem egyoldalúan. Lapunk úgy tudja, hogy két esetben vettek fel jegyzőkönyvet az esettel kapcsolatban és továbbítják azt a Nemzeti Választási Iroda felé.

Mint ismert: az MSZP-s politikus Facebook-oldalán szerda délután egy előtt jelent meg az a poszt, amelyben bejelentést tesz a visszalépésről Csepel-Soroksáron, Budapest 17. számú választókerületében.

Bangóné Borbély Ildikó ezt azzal indokolta, hogy az elmúlt időszakban több támadást kapott a magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől.

„Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől.

Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való…” – írta Bangóné a közösségi oldalán.

Forrás: Magyar Idők

2 hozzászólás “Szabó Szabolcsot ajánlgatták a szavazóhelyiségben” bejegyzésre

  1. Tsepeli szerint:

    Ki volt az a patkány és miért nem zavarták ki onnan a faszba?

  2. bagoly szerint:

    Csepelen már rég el kellett volna felejteni ezt a majom Szabót a francba !

Itt lehet hozzászólni !