Lekevert a gyereknek egy pofont a doktornő – állítják a kísérői

Bors Online

Kijáró gyermekorvosi ügyelet: VÁLTOZÁS!

Vállalhatatlan stílusban beszélt egy hétéves kisfiúval, majd egy pofont is lekevert neki a doktornő két hete egy csepeli rendelőben – írta ma a Bors Online. A Csepel.info úgy tudja, hogy a doktornő valamint a munkatársa cáfolják, hogy bántódása esett volna a gyereknek.

Az alábbiakban a Bors Online cikkét olvashatják, amely nem kereste meg a doktornőt, így csak az egyik fél álláspontját írták le. A cikk végén írtuk le, hogy mi milyen információkat kaptunk a történtekről.

Egy hozzászólás “Lekevert a gyereknek egy pofont a doktornő – állítják a kísérői” bejegyzésre

  1. Máté Péter szerint:

    Jó napot kívánok!
    Velem csak azt történt,a kislányom füle begyulladt így a feleségem el vitte ehhez a sintérhez!!!!!!Úgy kezdődött hogy a betegirányító azt közölte, hogy a doktornő már nem fogad senkit mert sok a betege!!!!17 óra volt,a feleségem evvel mit sem törődve felment,hát nagy meglepetésére üres volt a váróterem!!!!!!!Csak hát fáradt volt a “Dr” néni így nem volt kedve dolgozni!!!!!!Nagy undorral fehér port beleszórta a kislányom fülébe,amitől még jobban begyulladt!!!!Másnap visszamentek egy másik DR nénihez, aki egyből azt mondta ki volt ez az állat aki ezt csinálta????Sajnos már ö csak felszúrni tudta a kislányom fülét ,na röviden ennyit erről!!!!!!!Tisztelettel Máté Péter!

Itt lehet hozzászólni !