Magyarország megmaradása a tét az áprilisi választásokon

Csepel.hu

Az április 8-i országgyűlési választás tétje, hogy továbbra is nemzeti kormányunk lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy az ellenzék győzelme esetén bevándorlóország lesz a hazánk. Németh Szilárd országgyűlési képviselő sorsdöntőnek nevezte a mostani választást, amely hosszú időre meghatározza jövőnket.

A Radnóti Miklós Művelődési Házban március 21-én megrendezett lakossági fórum vendége Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke volt. Borbély Lénárd polgármester a fórum házigazdájaként arra biztatott, hogy hozzunk jó döntést, mert a tét magyarságunk megőrzése.

Németh Szilárd felvázolta, hogy a bevándorlás kérdésében folyamatosan nyomást gyakorolnak Magyarországra. Az ENSZ még az idén alapjoggá tenné a migrációt, Brüsszel tízezer bevándorló hazánkba telepítését tervezi ebben az évben, a magyar határzárat le akarják bontani. A Soros-hálózaton keresztül próbálják befolyásolni az áprilisi választásokat különféle módokon, miközben látható, hogy egyetlen cél vezérli őket: a pénz és a hatalom megszerzése. Soros György szövetségesei a nemzetközi szervezetek, az aktivisták és a média egy része. Ha kell, botrányokat rendeznek az utcákon vagy a Parlamentben, politikusokat próbálnak lejáratni, hogy célt érjenek. A Fidesz-KDNP kormánya Magyarország és az EU határait védi, amikor nem engedi beözönleni az illegális migránsokat. A Visegrádi Négyek országai – rajtunk kívül Lengyelország, Csehország és Szlovákia – szintén ellenzik a betelepítést, de már Ausztria és az új olasz kormány is ellene van. Az Unió egyik bizottsága ugyanakkor a minap megfenyegette Magyarországot, amikor kinyilvánította, hogy hazánk megszegte az uniós alapértékeket. Furcsa ezt hallani, fejtegette Németh Szilárd, hiszen aki valóban megsértette az Unió alapértékeit, az például Gyurcsány Ferenc volt 2006 októberében, amikor a békés tüntetőkbe lövetett, de az Unió akkor csendben maradt. Vagy említhető Görögország és Olaszország, amely nem védi meg az Unió határait.

Európa feladja identitását, vallását, kultúráját, jelképeit, és kevés gyerek születik. Németországban 18,6 millió bevándorló él, a muzulmánok száma nyolcmillió körül lehet. London lakosságának 55 százaléka bevándorló, már a főpolgármester sem angol. Az előrejelzések szerint 2020-ig 60 millió ember indul el Afrikából Európába, a demográfiai folyamat pedig visszafordíthatatlanná válhat.

Magyarország ezer éve szerves része Európának, a kontinens értékeinek letéteményese. A Fidesz-KDNP a közvetlen akaratnyilvánítás híve, ezért rendezett népszavazást és fórumokat a bevándorlásról. Az EU más országaiban ez elmaradt. Az az ország képes kiállni magáért, amely nem zsarolható. Magyarország ilyen, hiszen visszafizettük az IMF hitelt, a gazdaság erősödik, új munkahelyek születnek, 88 százalékkal nőtt a minimálbér. Van mit megvédenünk: a családtámogatási rendszert, az értékálló nyugdíjakat, a rezsicsökkentést. Sorsdöntő választás előtt állunk. „Egyszer lehet elrontani: ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk.” – mondta Németh Szilárd.

Lezsák Sándor értékelte Németh Szilárd tevékenységét, akit úgy jellemzett, hogy „elképesztően ütésálló. A média egy része próbálja lejáratni, előnytelenül lefotózni, de nem tudják elnyomni, mert erős az igazságérzete és az erkölcsi tartása.” Utalt arra, hogy történelmi időket élünk, hiszen a mostani döntésünk következményeit az unokáink is érzékelni fogják. Az ellenzék részéről egy olyan alakulat sincs, amely valóban kormányozni tudná az országot. Helyette mindent lerombolnának, amit a Fidesz-KDNP kormánya létrehozott. Az áprilisi választás tétje, hogy megvédjük Magyarországot – fejezte be Lezsák Sándor.

Cs. A.

Csepel.hu

7 hozzászólás “Magyarország megmaradása a tét az áprilisi választásokon” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Kampánylyukból kampányszél fúj!

  2. Happy szerint:

    Látom már megint fullba nyomjátok a kretént! 😀

  3. Jobban szerint:

    Afrikai migránsok csoportosan erőszakoltak meg holland lányokat
    A Benelux államban évente 200 nőt erőszakolnak meg csoportosan.

    Egy muszlim migráns Párizsban meg akart ölni egy izraeli turistát
    Késsel támadta meg, miután megtudta, hogy az zsidó.

    Pakisztáni migánsbanda erőszakolt meg 1500 gyereket
    A baloldali városvezetés tudott a dologról, de mégsem tett ellene semmit.

    Megerőszakolt és megölt egy német lányt egy migráns
    Életfogytiglani börtönt kapott, korábban Görögországban is gyilkolni akart.

    Migránsok támadtak a metróban egy férfira, mert védeni akart egy nőt
    A migránsok szexuálisan zaklatták a lányt előtte.

    Gyerekekkel raboltattak a migránsok Franciaországban
    Naponta 10 házat kellett kirabolniuk.Több kiló aranyat, rengeteg ékszert, ruhákat vittek el.

    Migránsinvázió Svájcban: elözönlötték a kisvárost a bevándorlók
    Egy autós döbbenten videózta és kommentálta a város utcáin tömegével vándorló migránsokat.
    Egy afrikai származású rapper szerint Kenya biztonságosabb, mint Svédország
    Szerinte előbb-utóbb polgárháború lesz Svédországban. Ezért már azon gondolkodik, hogy hazaköltözik.

    Hét migráns szexuálisan zaklatott három gyereklányt Németországban
    Az arab támadók aztán megrugdosták és megverték a lányokat.

    Migránsok lőttek le egy 20 éves fiatalt Marseille-ben
    Életveszélyben van, több golyót is kapott.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/index.html

  4. SaSe szerint:

    Tóth bejegyzéséhez.
    2018. március 22. 16:33
    Nos én nem vagyok elkeseredve, mert láttam egy TV játékot Petőfi kampányútjáról Szabadszálláson!
    Ott amit műveltek Petőfivel, a mai ellenzék kismiska hozzájuk, pedig nagyon igyekeznek! Elképesztő milyen hazugságokkal fellázították a népeket: A bátorságuk felélesztéséhez több hordó bort vertek csapra, így Petőfinek az életét mentve kellet elmenekülnie!
    Manapság így már semmin sem tudok csodálkozni és meglepődni.
    Már úgy néz ki, hogy ebben a hazában mindig így lesz, a józan népeknek alaposan meg kell küzdeniük , hogy érvényesítsék az akaratukat!

  5. Kaschauer szerint:

    SaSe!
    Petőfi ellenzéke nem volt olyan aljas hazaáruló sötét társaság, mint amilyen a hazai bukott ballib.
    Nem lehet összehasonlítani.
    Ez a gazember népség a 20. sz. eleje óta különféle fedőnevek alatt szemtelenedett el, és azóta csak szenvedést és veszteségeket okoztak Magyarországnak.

  6. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar!

    Három embert ölt meg és tizenhatot sebesített meg három támadásban a dél-franciaországi túszejtő pénteken, legalább két sebesült állapota súlyos – közölte Emmanuel Macron francia államfő péntek este.

Itt lehet hozzászólni !