Junior OB: Csepelé a férfi csapatbronz

Csepel.hu

A március 15 -i hosszú hétvégének csütörtökjén és péntekjén rendezték meg az öttusázók junior országos bajnokságát. A Csepeli Öttusa és VSE a férfiak mezőnyében megszerzett harmadik hellyel jeleskedett.

Az öttusa szövetség honlapjának beszámolója szerint az időjárással nem volt szerencséjük a férfi résztvevőknek. A hölgyek még napsütésben teljesítették a kombinált számot, de másnap a rossz idő jelentősen megnehezítette a másik nem versenyzőinek a dolgát. 

A lovaglást Budapesten, a Honvéd lovardában teljesítették a versenyzők, majd Székesfehérváron folytatódott a viadal az úszó, vívó, és a kombinált versenyszámokkal. – Sajnos Simon Saci sérülés miatt nem tudott részt venni a versenyen – számolt be honlapunknak a csepeli illetőségű történtekről Belák János utánpótlás vezető. Állapota szerencsére  folyamatosan javul köszönhetően a rehabilitációnak és Saci tudatosságának. A fiúknál a Brázda Gábor, Mikó Domonkos és Pataki Balázs alkotta trió állt rajthoz, akik ugyan egyéni eredményeikben picit elmaradtak a célkitűzéseinktől, de a csapatverseny 3. helye némileg kárpótolt bennünket. Továbbra is céltudatosan és bizakodva készülünk az elkövetkező megmérettetésekre.

JUNIOR (U22 -ES) ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Nők:

Egyéni: 1. Turbucz Anna (Alba Öttusa SE) 1309, 2. Zs. Tóth Anna (Szentmihály SE) 1279, 3. Boros Alexandra (KSI SE) 1240

Csapat: 1. KSI SE (Boros Alexandra, Bánki Adél, Sarcia Borbála) 3641, 2. Volán Fehérvár 3588, 3. Alba Öttusa SE 3313

Férfiak:

Egyéni: 1. Kardos Bence (Trion SC) 1407, 2. Szép Balázs (BHSE) 1402, 3. Burcsik Barnabás (UTE) 1401

Csapat: 1. BHSE A (Szép Balázs, Szabó Illés, Viczián Bence) 4113, 2. Volán Fehérvár A 4084, 3. Csepel Öttusa 3884

Csepel Öttusa Média

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !