A Jobbik is csatlakozott Gulyás Márton mozgalmához

Csepel.info

Gyűrött ingben és bevérzett szemekkel, láthatóan másnaposan jelentette be Bereczki Miklós, a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje, hogy ő is csatlakozik az illegális bevándorlást célzó Gulyás Márton mozgalmához. Biztosan kellett egy kis bátorítás a nehéz döntés előtt.

Gulyás Márton Közös Ország Mozgalma a kormány megbuktatásán keresztül az országot védő kerítés lebontását és az illegális bevándorlók tömeges betelepítését tűzte ki célul. Ennek eléréséhez különböző választókörzetekben mérik le az ellenzéki jelöltek támogatását, és kérik azt, hogy lépjenek vissza az esélyesebbek javára. “A Fidesz legyőzhető a választókerületekben” címmel rendeznek fórumokat, és minden egyes alkalommal megsértődnek, hogy a Fidesz ezeken nem vesz részt.

Így történik ez most is. A balliberális pártházként működő Munkásotthonban gyűlnek majd össze a kormánybuktatásra és az illegális bevándorlók tömeges készülők szerdán este hét órakor. Bereczki Miklós ehhez csatlakozott és készített saját videót, melyben a Soros-aktivista Gulyás Mártonhoz hasonlóan sértődötten szólította fel Németh Szilárdot arra, hogy vegyen részt a megbuktatásáról szóló fórumon.

A felhívás apropója, hogy Csepel-Soroksáron nem a Csepelen lakó Németh Szilárd a megválasztott képviselő, hanem a hivatalosan Gyulán lakó Szabó Szabolcs, az Együtt illegális bevándorlás-párti politikusa. Németh kihívói között lesz még a békéscsabai Bereczkin kívül a Kabán lakó Bangóné Borbély Ildikó is.

Csepel.info

12 hozzászólás “A Jobbik is csatlakozott Gulyás Márton mozgalmához” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    “sértődötten szólította fel Németh Szilárdot arra, hogy vegyen részt a megbuktatásáról szóló fórumon”

    És a mi Szilárdunk annyira betojt, hogy ezen a fórumon tényleg meg fogják őt buktatni, hogy el se mer menni?

  2. Happy szerint:

    A Rezsidémon figyelmébe:

    A Kúria megállapítja, hogy a Budapest, XXI. kerület, Csepel Önkormányzatának Csepeli Hírmondó című sajtótermékének 2018. február 22-én megjelent IX. évfolyam 7. száma megsértette a jelöltek és jelölő szervezetek közti esélyegyenlőséget azzal, hogy Német Szilárd István, a FIDESZ-MPSZ és KDNP közös országgyűlési képviselőjelöltjét népszerűsítette.

    A Kúria a Csepeli Városkép Kft. médiatartalom-szolgáltatót eltiltja a további jogsértéstől, és egyben kötelezi, hogy jelen végzés kézhezvételétől számított legközelebbi számban, a jogsértő közléshez hasonló módon jelen végzés rendelkező részét tegye közzé.

    A felülvizsgálati eljárás illetékét az állam viseli.

    A végzés ellen további jogorvoslatnak helye nincs.

  3. bagoly szerint:

    Most már biztos vagyok benne, hogy az egész baloldal a jobbikkal együtt egy gyárilag selejtes bal-f csürhe !

  4. 2084 szerint:

    Hol volt ez a nímand, amikor az elvtársak a libsikkel karöltve bezárták a csepeli kórházat?
    Csak mert Németh Szilárd ott volt és tiltakozott ellene!

    Hol volt ez a senki, amikor az elvtársak a libsikkel karöltve hagyták éveken keresztül parlagon a galvániszapot, melyet Németh Szilárd közbenjárása után szállíttattak el!

    Hol lesz holnap ez a Bereczki Miklós? Az elvtársakkal és a libsikkel fog egy gyékényen árulni!

  5. Nyugi szerint:

    “Borbély Lénárd a Facebookon jelentette be, hogy január 25-én hajnalban leintették a rendőrök, megszondáztatták, a szonda pedig elszíneződött.”

  6. Nyugi szerint:

    Amúgy szerintem Miklós folyamatosan, és hibátlanul beszél, és estébe nyúlóan dolgozik. Szégyelje magát az a tolvaj banda, aki le akarja őt járatni.

  7. Erdei Zsuzsanna szerint:

    Undorító hazugság a cikk!

  8. Nyugi szerint:

    “Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok” (Orbán Viktor 2011)
    Ezek után ti nem hazudtuk, hazug az egész pártotok!!! KISZ titkár szökevények.

  9. Nyugi szerint:

    Toroczkai emlékeztetett rá, hogy a Fidesz csak 2015 nyarán jelentette be a kerítés megépítését, de „ez már akkor késő volt”, szerinte nem kellett volna Budapestre szabadítani több tízezer migránst.

    „Úgy tűnik, hogy már akkor is elsősorban kommunikációs fogásként használta a Fidesz a migráció kérdését” – jelentette ki.

    Hozzátette: ez meg fog változni, ha a Jobbik alakít kormányt, hiszen a párt valóban küzdeni fog a tömeges migráció jelentette probléma ellen.

    Toroczkai László határozottan cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) között bármiféle együttműködés, vagy koalíciós tárgyalások folynának. A lehetőségét is elutasította.

    „Nem lesz Vona-Gyurcsány összefogás” – szögezte le.

  10. Lovas szerint:

    Rohadtul nagy gáz, hogy a Jobbik Gulyás Mártonék szekerét tolja.

  11. propaganda szerint:

    Szóval Németh Szilárd nem meri betenni a lábát a “balliberális pártházként működő” Munkásotthonba? Fél, hogy őt ott majd megbuktatják ma este?
    Fosik a Fidesz!

  12. Johnny szerint:

    Pálffy Istvánnal mi van, ha már a cefréről esik szó?

Itt lehet hozzászólni !