Emlékezzünk együtt a kommunista diktatúrák áldozataira

Csepel.hu

3 hozzászólás “Emlékezzünk együtt a kommunista diktatúrák áldozataira” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Nagyon helyes a megemlékezés, az biztos hogy a kommunista diktatúrának több áldozata van mint a holokausztnak, pl az én családomban is, nem is 1 ember.

  2. Kaschauer szerint:

    A világtörténelem legkegyetlenebb, és legtöbb áldozatot (több száz millió!) követelő sötét diktatúrája a szovjet blokkban megvalósult létező szocializmus volt.
    A szocialista eszme (alias kommunizmus, de egykutya!) itt él közöttünk, és büntetlenül tombol ez az ordas ideológia. Hol progresszivizmusnak, hol liberalizmusnak, máskor kommunizmusnak vagy liberális demokráciának nevezve, de az álca mögött mindig a szocializmus húzódik meg.

    Magyarországon a borzalmak olyan nevekhez kötődnek, mint Kún Béla, Schönherz Zoltán, Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Pető és a későbbi SZDSZ prominenseinek felmenői. Ezek voltak a véres diktatúrák kiagyalói és tettleges elkövetői.

    Ma “antifa” meg egyéb fedőszervezetekben, a sorosjugendben és csatolt rohamosztagokban (pl. NGO) tombol a szellemi pestis. Csak a pillanatra lesve, hogy mikor lépjen újra akcióba, és fizikailag újra taroljon a társadalomban.

    Soha nem szabad, egy pillanatra sem szabad megfeledkeznünk az elkövetőkről és tetteikről, de legfőképpen a sok száz milliónyi áldozatról.

    Mint ahogy nem szabad elfeledkeznünk azokról a hősökről sem, akik átmenetileg, de mégis évtizedekre egykor megszabadították Magyarországot ettől a mételytől, hogy konszolidált körülmények között álljon újra talpra a megcsonkított ország.

  3. Nagyapó szerint:

    A bolsevik egy olyan ember, aki elégedetlen, irigy és tele van gyűlölködéssel. Min-denkit gyűlöl, aki nem úgy gondolkozik, mint ő. A bolsevik rest, ezért elégedetlen, tehetségtelen, ezért irigy. Aki nem akar egyebet, mint munka nélkül hozzájutni vala-mihez, osztozkodni a másén. Gyilkosságokkal csinál helyet magának a világban, mindegy, hogy minek nevezi magát. Mindegy, hogy milyen jelszó nevében fosztogat, milyen zászló alatt vonul az utcákon, végeredményben egy és ugyanaz: Homo Bestiális.”
    (Wass Albert)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !