Választás 2018: ez történt hétfőn Csepelen és Soroksáron

37 jelölt versenyez

Csepel.info

A szükséges ajánlások sokszorosát gyűjtötte össze a Fidesz az első napon

Hétfőn hivatalosan is megkezdődött a csepeli és soroksári jelölteknek az ajánló aláírások összegyűjtése. A Fidesz ezt be is fejezte. Még több jelölt regisztrált, 37 van belőlük, lemondásból pedig csak egy újabb be nem váltott ígérvény született.

Németh Szilárd esetében befejeződött a jelölések gyűjtése: a szükséges aláírások sokszorosát hozták össze alig pár óra alatt. A képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy már kedden leadja az íveket.

Bangóné Borbély Ildikó hétfőn is bejelentette, hogy bármelyik nap hajlandó visszalépni az őt és pártját bíráló Szabó Szabolcs javára. Ám hétfőn sem lépett vissza, így már lehetetlen megmondani, hogy melyik nap mit akar.

Szabó Szabolcs jelölő gyűlést tartott a csepeli “Pártmunkás Otthonban”, ahol éppen-hogy lézengtek a támogatói. Nem is tett ki erről fotót a Facebook oldalára, pedig nagyon szeret szelfizni. Úgy tűnik, hogy a politikus kénytelen-kelletlen már érzi: 2014-ben is csak azért nyerhetett, mert az MSZP és a DK is támogatta őt.

Ne feledkezzünk meg a képviselő-jelöltjük szerint hamarosan az egész választást megnyerő Jobbikról. Bereczki Miklós aktivistái most még többnyire a Facebookon serénykedtek. Kellett a segítség, hiszen a politikus több hajigazítás és kamerapróba után egy nagyon bereczkis lelkesítő videót készített, amit itt lehet megtekinteni.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !