Pável Ágnes az Aquila Párt csepeli és soroksári jelöltje

Ittlakunk

Az április 8-i országgyűlési választásokon a XXI. és XXIII. kerületet magába foglaló 17. számú választókerületben az Aquila Párt színeiben Pável Ágnes indul.

Pável Ágnes 1976-ban született Budapesten. Tanítói, szakfordítói diplomája van és hulladékgazdálkodási technológusi képzettséget is szerzett. Most pénzügyeket és számvitelt tanul. Az Aquila Pártnak (AQP) és az elődjeként működő egyesületnek is alapításától kezdve tagja, jelenleg az AQP Gazdasági Bizottságának vezetője.

Így vall bemutatkozásában: „Bár óriásplakátjaink nincsenek, az előző választások alkalmával is mindig éltünk a médiamegjelenés lehetőségével, és aláírásgyűjtéskor is találkozhattunk Önökkel. Nem tűzünk ki irreális célokat most sem magunk elé, óriási szavazatszámokkal, de szeretnénk egy választási lehetőséget kínálni azoknak, akik hisznek még az olyan értékekben, mint a becsületesség, a többi emberért való tevékenykedés és a szolgálat. Ez ma már talán eszünkbe sem jut, ha egy országgyűlési képviselőre gondolunk. Pedig a képviselőnek véleményünk szerint az lenne a feladata, hogy az őt megválasztó embereket szolgálja, az ő szükségleteiket észrevegye, véleményüknek, kívánságaiknak adjon hangot. Az AQP pártként (és korábban kiemelten közhasznú egyesületként is) ilyen értékek mentén tevékenykedik.

Mi merjük meglátni, hogy hol van szükség segítségre, támaszra, és ott segítünk, a saját erőnkkel, munkánkkal. Azt mondhatom, hogy szerencsénkre a pénz és a pénzes támogatók elkerülnek minket. Tudhatják, hogy nem vagyunk megvásárolhatók. Mert a pénzért bizony mindig kérnek valamit és nagyon sokszor az nem a választók érdekeit szolgálja. Mi Istenhez vagyunk hűségesek, és ahogy ő sem vásárolható meg, mi sem. Nem túl népszerű és divatos dolog ez ma, nem is vagyunk sokan. Viszont annál elszántabbak vagyunk, hogy a világot a saját környezetünkön kezdve megjobbítsuk, és mindig örömmel tölt el bennünket egy-egy olyan szimpatizáns jelentkezése, levele, aki pont ilyen pártra szavazna szívesen, mit a miénk. Az állandó fejlődésben és előrehaladásban hiszünk, és állandó építkezésben vagyunk, fizikailag is és lelkileg is. Templomot építünk, házat újítunk fel, növényeket termelünk. Az erőt elsősorban Istenhitünkből és a katolikus – keresztény vallásunkból merítjük, de mindenkit szeretettel látunk, aki az általunk vallott erkölcsi elvekkel egyetért, vallástól teljesen függetlenül.”

A párt részletes programja a www.aqp.hu oldalon olvasható.

Forrás: Ittlakunk

Itt lehet hozzászólni !