Szél Bernadett és pártja Soros György zsebében van

Jól láthatjuk nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban, hogy nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – mondta Németh Szilárd portálunknak a nemzetbiztonsági bizottság csütörtöki ülésére reagálva.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy egész pártjával együtt Soros György zsebében van.

Hozzátette, most épp a titkosszolgálatokhoz fordult, és az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, hogy adják ki neki azokat a dokumentumokat, titkos információkat, amelyekről a nemzetbiztonsági bizottság a decemberi ülésén tárgyalt. Németh Szilárd felhívta a figyelmet, hogy ez a tárgyalás természetesen a Soros-hálózatról és a Soros-tervről szólt. Vajon miért fordul valaki egy ilyen kéréssel a szolgálatokhoz? – tette fel a kérdést a kormánypárti politikus.

Németh Szilárd kifejtette, hogy Szél Bernadettnek ezt a kérését a szolgálatok elutasították, ezért most „Kedves Zsolt” megszólítással visszaélve a nemzetbiztonsági bizottsági tagságával, arra akarta rávenni az elnököt, hogy ennek a nyilvánosságra hozatala történjen meg a bizottság ülésén.

Azt látjuk, hogy nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban – és sajnos itt a nemzetbiztonsági bizottságban is -, nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – fogalmazott a kormánypárti politikus, hozzátéve, ezt mi teljesen felháborítónak és megengedhetetlennek tartjuk, ezért nem vettünk részt a mai ülésen.

Jól látható, ahogyan ők javasolták, Soros György még nincs itt a bizottság ülésén, de az emberei már bent ülnek a bizottságban – hangsúlyozta Német Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

4 hozzászólás “Szél Bernadett és pártja Soros György zsebében van” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Németh Gázon kezd igazán elhatalmasodni az elmebetegsége.

  2. Nagyapó szerint:

    Országunkban vannak akik azt gondolják, hogy lehet más politikát folytatni, úgy, ahogy a “migránsbarát” Hegedűs hadnagy tette.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. robi szerint:

    A választáson majd kiderül, hogy az LMP hová tartozik valójában?

    Ha esetleg nem hajlandó részt venni semmiféle választás együttműködésben, akkor az a tény is jelzésértékű lehet.
    És akkor minden addig elmondott politikusi zagyvaság bedől.

  4. Qqriq szerint:

    Soros már a spájzban van!

Itt lehet hozzászólni !