Bangóné: Szórólapozunk Csepelen!

Elfogytak a szocialisták, aktivistákat keresnek

Csepel.info

A fenti, sokat mondó bejelentéssel indult hétfőn délelőtt a csepeli MSZP Facebook-oldala. Bangóné Borbély Ildikó, a párt csepeli-soroksári jelöltje személyesen kampányolt a sétáló utcánál.

Azt, hogy miről szórólapoztak, nem lehet megtudni a bejegyzésből. Egy soroksári fórumra azonban feltették a szórólapot, ami szerint a csepeli szocialistáknak mára elfogytak az aktivistáik. Márpedig Bangóné több helyen is kijelentette, hogy komolyan gondolja a képviselő-jelöltségét, így valakinek dolgoznia is kellene, ha már a tagság kiöregedett vagy soha életében nem dolgozott.

Az MSZP szórólapja: valaki kellene, aki dogozik

A politikus asszony egyébként ott volt a szombati sváb bálon is, ahol az MSZP, az Együtt és a Fidesz-KDNP országgyűlési jelöltjei tartották fontosnak a személyes megjelenést.

Az Együtt jelöltjének, a hivatalosan Gyulán lakó Szabó Szabolcsnak – állítása szerint – nincs baja Bangónéval. Csak szerinte jobb lenne, ha egy kabai lakos – mint Bangóné – nem Csepelen indulna. Ezek után nem csoda, hogy Bangóné Facebook oldalán is gyorsan megjelentek az első Szabó-trollok, akik ezeket az üzeneteket írták a politikus asszonynak:

“Na, akkor térképpel a buszmegállóhoz már eltalál Csepelen.”

“Inkább Hajdu – megyébe szórólapozzál!”

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !