Az együtt hajlandó visszalépni, de nem Csepelen

Hír TV

Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa a Hír TV-ben pár percre felfüggesztette MSZP-ellenes kirohanásait. Kijelentette, hogy pártja a koordinált indulásban látja az ellenzéki oldal egyetlen lehetőségét a Fidesszel szemben.

Az alábbiakban a Hír TV beszámolóját láthatják, amely most nem a Jobbik politikusaként mutatta be Szabó Szabolcsot.

A párt elnökségi tagja reggeli műsorunkban azt mondta, ők a többi párttal ellentétben nem csak beszélnek a visszaléptetésről, Pécsett, Szegeden, Miskolcon, de Szél Bernadett és Hadházy Ákos ellen sem indítanak senkit.

Szabó Szabolcs hozzátette, reméli, hogy más pártok is élni fognak ezzel a lehetőséggel, így például az MSZP visszalépteti javára a Csepelen induló Bangóné Borbély Ildikót.

Mi hiszünk abban, hogy úgy lehet leváltani a kormányt, ha egy körzetben egy jelölt indul. Legalább azokban a körzetekben, amelyek nyerhetőek. Más pártok egyelőre mintha nem értették volna meg tökéletesen, ezért mi egyoldalúan elkezdtük azt a taktikát, hogy azt mondjuk, higgyék el, mi tényleg hiszünk ebben, és nekik is ezt kell tenni. Ezért mi azokban a körzetekben, ahol vagy inkumbens jelölt van, tehát aki most is ott országgyűlési képviselő, vagy olyan jelölt van, aki képes megnyerni azt a körzetet, annak a javára visszalépünk. Szerintünk ezt kell tenni a többi pártnak is, például Csepelen és Soroksáron is, úgy tudunk nyerni teljesen könnyen és egyértelműen, ha az MSZP nem indít rám jelöltet – szögezte le a politikus.

Forrás: Hír TV

5 hozzászólás “Az együtt hajlandó visszalépni, de nem Csepelen” bejegyzésre

  1. csak úgy ... szerint:

    Minden szava igaz!

  2. Tóth kati szerint:

    Kis buzi.

  3. csak úgy ... szerint:

    A szexuális beállítottság magánügy. Én sem üzenem senkinek sem, hogy vén, pókhálós p1csa .

  4. Nagyapó szerint:

    Bunkócska! A buzi nem trágár szó. Az a buzeráns rövidült változata, mint pl. paradicsom- pari , szexuális – szexi (burgonya – krumpli).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. csak úgy ... szerint:

    https://hogymondom.hu/showslang.php?slang=p1csa

    2. p1csa
    szleng szótár
    Hülye, erőszakos, közönséges csaj, buta liba, stb.

Itt lehet hozzászólni !