Golden Glove 2018, Conegliano – Aranyeső és éremtábla elsőség, az év első versenyén!

Csepel.hu

Minden évben az észak-olaszországi Conegliano városa ad otthont a versenynaptár első megmérettetésének. A Golden Glove European Cup-on 16 ország, 85 egyesületének 952 nevezője között, a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 10 versenyzővel vett részt.

Király István Mesteredző tanítványai már év elején kirobbanó formában álltak tatamira, kevés esetben tudták megállítani a többségében hazai versenyzőkből álló ellenfelek, ami jó előjele a 2018-as versenyszezonnak.

Az erőfelmérés remekül sikerült, ugyanakkor ez volt az első összekovácsoló verseny a KirályTeam életében, hiszen tavaly év végétől már nem csak Csepelen, hanem Szegeden és Makón is nevelik a jövő bajnokait! A csapat egyik felét a rutinosabb csepeliek, a másik felét pedig a sikerre éhes szegediek alkották, akik mindent megtettek a remek szereplésért. Mindenki betartotta Jároszkievicz Krisztián Mester edzői utasításait, aki nem csak az eredményekkel volt elégedett, hanem a taktikai utasítások betartásával is.

Ki kell emelni a fiatalok közül Haider Katrin nevét, hiszen egymaga 4 aranyérmet nyert, több korosztályban és súlycsoportban indulva, hatalmas fizikai és mentális terhet vállalva.

A felnőtteknél a többszörös Világbajnok Veres testvérek mindenkit maguk mögé utasítottak a két fős csapatok versenyében, mind a 74 kg alatti és feletti kategóriában.

A bárki számára nyitott Grand Champion küzdelmek során pedig, külön ágon indulva verekedték magukat a döntőig, ahol házi, sőt, testvér döntőt játszottak.

A két napos megmérettetésen a KirályTeam versenyzői 20 arany, 3 ezüst és 7 bronzérmet nyerve, magasan az éremtábla első helyén végeztek!.

Gratulálunk!

Az eredményeket megtekinthetik ide kattintva: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !