Hát ezért! – Afgán származású MigSzol-ost delegált volna Szél a nemzetbiztonsági bizottságba

Pesti Srácok

A Hirado.hu több, egymástól független forrásból úgy értesült, “nyomós nemzetbiztonsági oka” van, hogy Szél Bernadett LMP-s társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus “eltanácsolta” a nemzetbiztonsági bizottság üléseitől.

Az ellenzéki politikus ugyanis a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel. Az illető Kabulban született, illetve „az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet“, a MigSzol alkalmazottja volt”.

Németh Szilárd azzal érvelt, hogy Szél Bernadett “kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlás-szervező civil szervezeteivel, politikusként a bevándorlást és a kvótákat képviseli“, ezért a kormánypárt kockázatosnak tartja, ha jelen van a bizottsági üléseken, amikor a Soros-terv a téma.

A kormánypárt azt kérte, jelöljön az LMP más tagot a bizottságba, illetve jelezték, ha mégis elmegy, ők kivonulnak az ülésről. Szél Bernadett minderre úgy reagált, hogy Németh Szilárd nem tilthatja ki őt a bizottságból, ha ezt mégis megteszi, akkor minden létező jogi eszközt igénybe vesz majd. Jelezte, hogy részt fog venni a bizottság soron következő ülésén.

A hírportál szerint egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági “távoltartás” mögött, és ez “érzékenyen érinti” az LMP miniszterelnök-jelöltjét. A portálnak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában.

1986-ban az afgán fővárosban, Kabulban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, “az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt“. Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterehez, aki azonban helyben hagyta az AH döntését – írta a Hirado.hu.

Forrás: Pesti Srácok

21 hozzászólás “Hát ezért! – Afgán származású MigSzol-ost delegált volna Szél a nemzetbiztonsági bizottságba” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Igaza van a széltyúknak! Fontos az átláthatóság, a fékek és ellen-fékek rendszere. Ennek tükrében a nemzetbiztonsági bizottságba szükséges bevenni Kovács KGBélát, Vasile Popot, Dobrinya Klimenkót, sőt Ján Szlovácseket és Abdullah Mehmedet is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. pl szerint:

    Ezt agymosásra valót honnan ástátok ki? Tegnap, tegnap előtt miért nem ez volt a hazugságotok? Orbán üzlettársával, (szomszédjával) mi van? Aki meghalt arab, ott mi a mesétek? Szijjártó és a körözött, elnöki tanácsadó amerikaival mi van? Végtelenül sorolható bűneitek, ami Magyarország tönkre tételéhez vezetett!
    Ja, és ha Nagyapó kinyitja a száját (több éve tapasztalat) sz@r fröcsög belőle!

  3. Strici2 szerint:

    Pl!
    Igaz,hogy evek ota az frocsog de itt es nekik nem serto nem banto nem bunko hanem vallalhato…

  4. Tündér Ilona szerint:

    Nagyapó!

    Nem kapott agyvérzést amikor olvasta a csepeli hírmondóban , hogy megépül a gerincút.
    Vagy maga tudja, hogy nem igaz.

  5. Nagyapó szerint:

    Tündér Ilona! Nem kaptam agyvérzést (köszönöm), de utódaim fognak dühöngeni – Önnel együtt – amikor az agglomeráció áradata a gerincúton Csepelre zúdul. L.”Ezért lesz egyre nehezebb Csepelről autóval bejutni a városba 2018. január 9. kedd”
    Milyen kellemes lesz a Corvin útnál, a Weiss M. úton, a Gubacsi hídnál ácsorogni, különösen, amikor a Szigetcsúcs is beépül.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Nagyapó szerint:

    Bunkó proli pl! Próbáljon valami értelmeset írni! Ezt a komcsi hazudozást, rágalmazást – tények nélkül – normális ember nem eszi meg.
    Persze a vörös hazugsággép működik, mint ahogy a migráns ivadék Bangóné mondja ” Gyurcsányék alatt kisebb volt a rezsi, mint most”, vagy “4 millió család fázik” (igaz nincs is ennyi család az országban), vagy éheznek a gyerekek (gondolom nem ízlik az ingyen ebéd). Ezek kocsmába való szövegek.
    Persze emelkednek a bérek, így sörre is több jut!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. pl szerint:

    Nagyapó: LOL Egészen vicces, hogy csak a tényekre alapított kérdéseimre nem válaszolt… tehát megerősítem, az a véleményem (nem prolisan ceterum censeo):
    Ja, és ha Nagyapó kinyitja a száját (több éve tapasztalat) sz@r fröcsög belőle!

  8. Nagyapó szerint:

    pl!!! Szemét provokációjára, mely “Végtelenül sorolható bűneitek, ami Magyarország tönkre tételéhez vezetett!”- csak néhány:
    Czeglédy Csaba 3 milliárd Ft, SZEVIP 11 milliárd Ft, 4-es metró 167 milliárd Ft (+ 67 milliárd Ft büntetés).
    Pl elég ennyi ??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. pl szerint:

    Nagyapó amit felsorolt, azt az ország segédMÉSZÁROSA, csak az idei elmúlt három (!) hétben családjával zsebre b@szta!
    Sokáig abban voltam, hogy Nagyapó egy megkeseredett a múltrendszerből. Most már inkább gondolnám valamelyik rangosabb, (e rendszerből jelentős hasznot húzó) önkormányzati g-nek… Kiderült már ki ez a barna nyelvű?
    Ja, és ha Nagyapó kinyitja a száját (több éve tapasztalat) sz@r fröcsög belőle!

  10. pl szerint:

    Szél Bernadett szakértője, Janan Mirwais közleménye:
    “Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok”

  11. propaganda szerint:

    Háháhá, 4 4 4 hu-t nem lehet linkelni, “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.”
    Nagyon gagyik vagytok, gyerekek.
    4 4 4 . hu/2018/01/22/szel-bernadett-betamadott-magyar-afgan-szakertoje-kozlemenyben-tette-helyre-a-kormanymedia-kampanyhazugsagait

  12. csak úgy ... szerint:

    pl.

    A “régiek” jól ismerik Nagyapót!
    Az alábbi listában megtalálható. Neve, nick neve, kora, témája jól összecseng!

    https://www.csepel.hu/onkormanyzat/tanacsnokok

  13. Katalin szerint:

    A Polgármesteri Kabinet vezetője Samna Gábor honnan származik?

  14. pl szerint:

    csak úgy … szerint: Kösz. Unta az Araráton, a bárkájában…(?)

  15. csak úgy ... szerint:

    pl.

    pontosan

  16. Nagyapó szerint:

    pl! Most azt is írja le, hogy Alkotmányvédelmi Hivatal szerint miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot!! Szövege – eetásaival együtt – akkor lenne hiteles, ha ezt közölné.
    Csodálkozom azon, hogy pl, csak úgy …, Katalin és még néhányan miért nemzetellenesek? Miért akarják a migránsok betelepítését? Ennyire szeretnének sok ezer embert eltartani?
    Azt még értem, hogy keresztény ellenesek, de szeretnék a saria törvénykezést???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Katalin szerint:

    Nagyapó! Nem vagyok nemzetellenes, de már eltartunk sok százezer embert a szomszédból, arról miért nem szólsz?

  18. Nagyapó szerint:

    Katalin!
    – Tegeződni, nőkkel csak bizonyos esemény után szoktam, ezért nem fogom tegezni.
    – A nemzet azon emberek összessége, akik általában közös eredethagyománnyal rendelkeznek, egy etnikumhoz tartoznak, és azonos nyelvet beszélnek. Ez határoktól független (L. kurdok)! Antall 15 millió magyarról szólt.
    – Honnan és milyen sok százezer emberről ír a szomszédból, akiket eltartunk? Írja meg, mert különben hazugságnak tartom!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    Sajátos összetartozás-tudattal, többnyire közös eredethagyománnyal stb. is rendelkeztek, egy etnikumhoz tartoztak, és azonos nyelvet beszéltek. Mindez alapvető feltétel.

  19. Strici2 szerint:

    A kormanypartiak csak a szavakkal jatszanak.
    Nem mindegy migrans bevandorlo menekult?
    Barmilyen nemzetkozi korozott terroristat befogadnak ha (szemelyes)erdekuk.
    Tamogatas olyan ukran sopredeknek akik penzel jatszottak le hogy alkalmasak legyenek honositasra.
    A kormany miert nemzet es keresztyen ellenes?

  20. Katalin szerint:

    Nagyapó! A nemzet egy államot alkotó nép, azonos nyelvű, kultúrájú, közös történelmi gyökerű, azonos jogú polgárok tartós közössége. A népekből nemzetek alakultak ki a középkor után. Minden nemzet saját független államban igyekszik élni.
    Az állam a magyar állam! A magyar állam honosított sok százezer külhoni magyart! Erről beszélek! Őket mi – dolgozók – tartjuk el!

Itt lehet hozzászólni !