Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen

Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna – hangsúlyozta Németh Szilárd.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, amióta megkérdezték az embereket a Soros-tervről, azóta Szél Bernadett és pártja, az LMP azon volt, hogy a nemzeti konzultációt hiteltelenítsék, összevissza hazudoztak róla.

Példaként említette, még zajlott a nemzeti konzultáció, de folyamatosan megkérdőjelezték azokat a számokat, amelyek minden idők legsikeresebb konzultációja során kiderültek. Felhívta a figyelmet arra, az LMP-s politikusok a nemzeti konzultáció alatt mindvégig a Soros-tervet támogatták.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke leszögezte, aki a Soros-tervet támogatja vagy a Soros-terv ellen fellépő magyar emberek akaratát, kérését megkérdőjelezi, az nem vehet részt azon a nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, ahol a Soros-tervről illetve megakadályozásáról van szó.

Németh Szilárd arra is emlékeztetett, Szél Bernadett olyan szervezeteknél dolgozott, amelyet Soros fizet. Példaként említette, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, ahol az LMP társelnöke projektmenedzserként dolgozott. Ezt még le is tagadja mostanában, hiszen több önéletrajz is kering az interneten, ahol az egyikben ez benne van a másikban pedig nincs – jegyezte meg. Jól látható, hogy egy megbízható Soros alkalmazottról, egy megbízható Soros-szövetségesről van szó – mutatott rá a Fidesz alelnöke.

Németh Szilárd kitért arra is, hogy Szél Bernadett néhány hónapja Brüsszelben találkozott a Soros György szervezetét méltató Vera Jourová uniós biztossal. Arra is emlékeztetett, az LMP a magyar Országgyűlésben is kiállt a Soros-terv mellett. Mikor a parlament határozatot fogadott el a Soros-tervvel szemben, akkor az LMP – Szél Bernadett kezdeményezésére – nem vett részt a szavazáson – idézte fel.

Jól látható, hogy Szél Bernadett és az LMP Soros érdekeit, idegen érdekeket szolgál a magyar parlamentben, ezért azon a nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, ahol ezeket az idegen érdekeket szeretnénk elhárítani, azon egy ilyen ember nem vehet részt – hangsúlyozta Német Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

5 hozzászólás “Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen” bejegyzésre

 1. Kisz titkár szerint:

  Sűrű sorosozás közben a Fidesz “rezsibiztosa” is beismerte az 1300 idegen befogadását.

 2. propaganda szerint:

  Persze. Meg egyáltalán, ellenzéki képviselőkre semmi szükség. Csak akadékoskodnak. Elég, a ha fideszesek vannak a parlamentben. Azok legalább egyetértenek mindennel, amit Orbán Viktor mond. Minek a vita, minek a széthúzás. Egy irányba kell tartani, és az az, amit a Szeretett Vezető kijelöl.

  Amúgy Németh persze csak bohóckodik. Nagyon jól tudja, hogy nincs joga kitiltani senkit a bizottsági ülésről. Parasztvakítás az egész. Szél Bernadett ott lesz az ülésen.

 3. Nagyapó szerint:

  Javaslom Szél Bernadett mellé a nemzetbiztonsági bizottságba Kovács Béla meghívását. Így a kiszivárogtatás és a civilek ellenőrzése lehetősége növekszik!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 4. Kisz Titkár szerint:

  Direkt sunnyogott a kormány az 1300 menekült befogadásáról
  Altusz Kristóf egy máltai újságíró kérdésére azt mondta, hogy a magyar kormány tavaly befogadott 1300 menekültet – írja a HírTv.

  A szám, amit elmondhatok, 1294 menekültet kellett befogadnunk az országba, de nem álltunk ki a nyilvánosság elé azzal, hogy ezek a menekültek

  – mondta a külügyminisztérium helyettes államtitkára a HírTv birtokába jutott, eddig nyilvánosságra nem hozott hangfelvétel alapján.

 5. Lovas szerint:

  KISZ titkár: a demenciád miatt már nem emlékezhetsz rá, hogy a kormány kezdettől fogva azt mondta, hogy mindig és most is befogadjuk a menekülteket. De az illegális határátlépők, akik nem kérnek menekültstátuszt, nem.

Itt lehet hozzászólni !