A Nyugdíjas Klub évzárója Királyerdőn

Csepel.hu

Remek hangulatban telt a Királyerdei Művelődési Ház Nyugdíjas Klubjának évadzáró rendezvénye december 16-án. A feldíszített kamaraterem karácsonyi kedvre hangolta az összegyűlt társaságot, sokan táncoltak, nosztalgiáztak a régi szép emlékeken és zenés-táncos műsorszámokkal szórakoztak a legutolsó klubnapon. A csepeli városvezetők is megtisztelték jelenlétükkel a karácsonyi rendezvényt.

Borbély Lénárd polgármester Ábel Attila alpolgármesterrel együtt kívánt áldott, békés karácsonyt és boldog újévet erőben, egészségben.

A polgármester beszámolt a kerületet érintő fejlesztésekről: többek között megemlítette, hogy teljes egészében megújul a Királyerdei Művelődési Ház színházterme, a Rákóczi kertet kívül-belül korszerűsítik, a Kis-Duna parton visszavásárolt volt napközis tábort is felújítják, valamint jövőre ismét folytatódni fognak a nyugdíjas hajókirándulások. Tájékoztatott még arról, hogy a Csepeli Strand felújítás miatt április 30-ig zárva lesz. Továbbá bejelentette: közkívánatra újraindul a Csepp TV. A polgármester felhívta a nyugdíjasok figyelmét arra, hogy mindig számíthatnak az önkormányzat támogatására, személy szerint is felajánlotta segítségét.

A nyolc éve működő klub képviseletében Glavanov Miklósné vezető köszöntötte az érdeklődőket, a rendezvényre érkeztek vendégek Kecskemétről és Dömsödről is.

A Karizma Művészeti Csoport táncegyvelege nyitotta meg a produkciókat, a táncosok egy képzeletbeli világutazásra repítették a közönséget.

Az estig tartó rendezvényen többek között novellát és saját szerzeményű verset is előadtak a fellépők, majd újra a nyugdíjasok foglalták el a táncparkettet.

 

AZS

Fotó: Vermes Tibor

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !