Soros György is kitöltötte a nemzeti konzultációt és a Soros-tervet támogatja

Soros György is kitöltötte a nemzeti konzultációt és a Soros-tervet támogatja, végigment mind a hét ponton és az összes elképzelésére igent mondott – hangsúlyozta Németh Szilárd napirend előtti felszólalásában, hétfőn.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy ma reggel Soros György a Financial Times-nak adott egy interjút, melyben letagadta, hogy lenne olyan elképzelése a világról, melyről a magyar kormány a nemzeti konzultációban megkérdezte az embereket. Hozzátette, majd a saját honlapján végigment mind a hét ponton, és az összes elképzelésére igent mondott.

Németh Szilárd egy idézetet olvasott fel, amelyben Soros György elmondta, mit kell tenni, ha Magyarország nem teljesíti a Soros-tervet. „Eljött az ideje annak, hogy a többi EU-tagország kormánya erőteljesebb választ adjon arra, ahogy Orbán a civil társadalommal bánik, és foglalkozzon a magyarországi jogállamisággal kapcsolatban felmerült félelmekkel is”

Németh Szilárd emlékeztetett arra is, hogy tegnap készült egy interjú Malin Björk az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal EP-képviselőjével. Hozzátette, ez a hölgy a LIBE bizottság tagja, Cecile Wikström jobbkeze.

A kormánypárti politikus megemlítette, hogy Malin Björk volt az, aki régebben úgy nyilatkozott, hogy senki sem tekinthető illegális bevándorlónak Európában. Most pedig azt mondta, hogy néhány ezer menekült magyarországi befogadása kifejezetten üdvözítő lenne – közölte Németh Szilárd.

A Fidesz frakcióvezető-helyettes elmondta, Malin Björk is megfenyegette Magyarországot. Az EP-képviselő úgy nyilatkozott, hogyha Magyarország nem teljesíti a kritériumokat, akkor megértéssel fogadná, ha a fejlesztési alapok területén hatnának azokra az országokra, amelyek ki akarnak maradni ebből.

Németh Szilárd leszögezte, ez alapján a két „önvallomás” alapján jól látható, hogy Soros-terv létezik, ezt fogadták el a LIBE-bizottságban és az Európai Parlamentben.

A kormánypárti politikus ismertette, hogy ebben egy felső korlát nélküli, kötelező kvótát kell alkalmazni minden egyes tagország tekintetében. Akik pedig ezt nem fogadják el, azok ellen szankciókat kell bevezetni, amik a felzárkóztatási és fejlesztési forrásokat fogják érinteni. Hozzátette, az egész ügyet egy családegyesítési kritérium megfogalmazásával is segítenék.

Ezzel kapcsolatban elmondta, 30 fős csoportok is kérhetik az áthelyezésüket az Európai Unió bármely országába, amit éppen maguknak kiválasztanak. Hogyha nem választják ki, akkor pedig bevonják a Soros által támogatott NGO-kat – mutatott rá Németh Szilárd.

A felszólalásra reagálva Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kitért a közjátékra és azt mondta, sajnálja, hogy Ron Werber tanácsaiból ennyire futja, ez itt az Országgyűlés, nem az LMP nagyválasztmánya. Amit láthattak – folytatta -, rendkívül méltatlan egy magát miniszterelnök-jelöltnek tekintő képviselőhöz.

Az államtitkár szerint most már az EP hivatalos álláspontjának tekinthetőek a múlt héten elfogadott tervek, a felsőlétszám-korlát nélküli kötelező elosztási eljárás. Rendkívül felelőtlennek nevezte az egyes uniós vezetők magatartását és botrányosnak értékelte, hogy az ellenzék idehaza letagadja a terveket, Brüsszelben pedig megszavazza.

Szerinte csak a tagállamok tudják kisiklatni a botrányos tervet, ehhez azonban kellő állampolgári támogatás kell, ezért fontos részt venni a nemzeti konzultációban. Rögzítette: Soros György színrelépése azt bizonyítja, fokozódik a nyomás Magyarországon, de az ország nem fogja hagyni, hogy egy milliárdos és senki által meg nem választott bürokraták az ország feje felett hozzanak döntéseket.

Forrás: Fidesz.hu

3 hozzászólás “Soros György is kitöltötte a nemzeti konzultációt és a Soros-tervet támogatja” bejegyzésre

  1. Oregedobandi87 szerint:

    Hagyni kel a ven rozoga embert.Laffam a TV.ben,hogy a pulpitusrol csak segitseggel tudott le kaszalodni.Majdcsak elviszi az ordog.

  2. Strici szerint:

    De ha vegre elviszi remelem unnepnapot vezetnek be.
    Jo lenne mar egy szabadnap.

  3. Dzsinácska szerint:

    Ő maga az ördög a sátán vagy valami Jabba szerű ufó, egyszerűen hányadék!

Itt lehet hozzászólni !