VI. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál – másfél millió forintot adományoztak jótékony célokra

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat 2017-ben immáron hatodik alkalommal szervezte meg hagyományos jótékonysági bálját. Az eseményre ezúttal a Radnóti Miklós Művelődési Házban került sor.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere köszöntőjében elmondta, büszke rá, hogy Csepel évek óta ilyen magas színvonalú rendezvénynek ad otthont. Hozzátette, a belépő- és támogatói jegyek árából befolyt másfél millió forintból támogatni kívánják a Majd Megnövök Baptista Óvodát, a Csepeli Lelkészi Kör útmutatása alapján pedig segíteni akarnak a nehéz körülmények között élő csepeli családokon is.

A jótékonysági gálaműsor keretében felléptek Turcsány Gergely és Bendó Csilla, a csepeli Freetime Studio 2000 TSE tagjai, akik különleges tánctudásukkal kápráztatták el a nagyérdeműt, ezen kívül örökzöld slágereket adott elő Janza Kata és Homonnay Zsolt páros, valamint a Riviéria Band.

A bálon jelen volt Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek, önkormányzati képviselők, csepeli vállalkozók, önkormányzati cégek dolgozói, a hivatal munkatársai, valamint azok, akik támogatni kívánták a fenti kezdeményezést. A jótékonysági rendezvényen nem vettek részt a balliberális pártok, valamint a Jobbik képviselői.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !