Hatalmas karambol Csepelen

Mr. Gabee Csepel.info, BKK, FKI

Foto: Mr.Gabee

Mr.Gabee információi szerint hatalmas baleset történt Csepelen a Szent István út Pinty utcai megállójánál vasárnap délután. A balesetben két személygépkocsi ütközött össze. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember megsérült.

A  mentés idejére  a 148-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Csepel, Hollandi út, Sólyom utca, Árnyas utca, Királyerdei Művelődési Ház, Repkény út, Iszalag utca, Tölgyes út, Orgonás utca, Nyárfás utca megállót. Az autóbusz a Kolozsvári utca – Határ út – Hollandi út útvonalon éri el a Soroksári rév megállót. A katasztrófavédelem megerősíti szerkesztőnk információit:

Összeütközött két személygépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Szent István úton, a Pinty utca közelében. Az elsődleges hírek szerint egy sérültje van a balesetnek. Őt a mentősökkel közösen emelték ki autójából a műszaki mentés céljából a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Itt lehet hozzászólni !