Csepeli cipősdoboz akció 2017

Segítség Köve Alapítvány, Mr.Gabee, Csepel.info

3 hozzászólás “Csepeli cipősdoboz akció 2017” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Amellett, hogy minden tiszteletem az adakozóknak, fenntartásaim vannak a hatékonysággal. Elgondolom, hogy amit egy cipős dobozba teszek, az egyezik-e azzal a várakozással, amire a gyermek vágyik. Jobb megoldás a pénzadomány, amit fel lehet úgy használni, hogy egy szervezet az összegyűjtött pénzen – versenytárgyaláson – készíttet csomagokat gyermekek részére. Igaz így nem lesz reklám a szeretetszolgálatnak, akik minden katasztrófánál megjelennek mind a 6 fős csapatukkal, plusz a kísérő TV stábbal.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  2. lolka szerint:

    “VÉGY EGY ÜRES CIPŐSDOBOZT, TÖLTSD MEG SOK APRÓ CSODÁVAL, AMINEK GYEREKKÉNT TE IS ÖRÜLNÉL! FŰSZEREZD ÍZLÉS SZERINT CSIPETNYI EGYÜTTÉRZÉSSEL, TÉGY BELE JÓ SOK VIDÁMSÁGOT, ÖTLETET, KREATIVITÁST, S VÉGÜL DÍSZÍTSD FEL SZÍVED MINDEN MELEGÉVEL! NE FELEDD: NEM AZ AZ SZÁMÍT, MIT TESZEL A DOBOZBA, HANEM, HOGY MILYEN SZÍVVEL!”

    ” Nagyapó szerint:
    2017. november 20., hétfő – 18:35 …” Jobb megoldás a pénzadomány, amit fel lehet úgy használni, hogy egy szervezet az összegyűjtött pénzen – versenytárgyaláson-”
    -pénzadomány
    -szervezet
    -versenytárgyalás….én inkább most nem osztottam volna az észt…

  3. Kötelező szerint:

    A javát a csókosok kicsemegézik az alját cigánygyerekek majd darabokra törik végül eltüzelik hogy a putrit kifűtsék amíg a lopott áramhoz lopnak elektromos radiátort.

Itt lehet hozzászólni !