Rendőröket jutalmaztak nemzeti ünnepünk alkalmából

CSepel.hu

Az 1956-os forradalom nemzeti ünnepe alkalmából a csepeli önkormányzat elismerését fejezte ki rendőröknek a polgármesteri hivatal épületében október 20-án.

Jutalmat vehetett át Czibula Edina Ilona őrnagy, Győri Ferenc törzsőrmester, Lovasné Tóth Gabriella alezredes, Paládi Zoltán főtörzsőrmester és Szabadi Marianna közalkalmazott. Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester adta Szilágyi Sándor alezredes, kapitányságvezető jelenlétében. Az eseményen megjelent Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek.

Borbély Lénárd köszöntőjében megemlítette: immár hagyomány, hogy a csepeli önkormányzat minden évben jutalmakat nyújt át rendőröknek és tűzoltóknak parancsnokuk javaslata alapján. A lakók túlnyomó többsége számára különösen fontos a közbiztonság kérdése. „A legutóbbi közmeghallgatáson örömmel számoltam be a kerületünkben elért eredményekről. Azt tapasztalom, hogy a lakók pozitívan ítélik meg a közbiztonság helyzetét Csepelen. Ez nagyban köszönhető rendőreink munkájának, valamint annak, hogy a csepeli önkormányzat és a rendőrség között kiváló együttműködés alakult ki az utóbbi évek folyamán. Kívánom mindenkinek, hogy kerületünk közbiztonsága tovább javuljon, és még jobb eredményekről adhassunk számot” – mondta Borbély Lénárd.

Cs. A.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !