Soros György tovább nyomul

Németh Szilárd Facebook oldala

Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai ellenzék a milliárdos spekuláns veszélyes tervének a hazug szekértolója.

A ballibektől a Jobbikig tagadták, de tegnap beigazolódott: az EP belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága 43 igen és 16 nem mellett megszavazta az állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát!

A magyar kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is kitart az mellett, hogy egyetlen migránst sem veszünk át Nyugat-Európából, megtartjuk a kerítést, a magyarok akarata és ellenőrzése nélkül senki sem léphet be az ország területére. Megvédjük az országot és  az EU külső határait!

Forrás: Facebook

2 hozzászólás “Soros György tovább nyomul” bejegyzésre

  1. Gandalf szerint:

    Konzultáljunk! Arról, miért kellett 20 ezer gazdag migránst beengedni, amikor az ezerkétszáz szegényre nemet mondunk! A gazdag migránsokat miért nem osztja el az Unió a tagállamok között? Azok csak Orbánt illetik?

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Gandalf, sajnos a menőbb országok, akiknek korábban ezek az országok a gyarmatai alá tartoztak előnyben vannak hogy megmondják kell-e nekik ez a menekült vagy sem. Svédország, Norvégia (ugyan nem voltak kalandorok és gyarmatországuk sincs) a szó szoros értelmében 20év előnyre tett szert olyan jól képzett menekülteket vettek át… az más dolog hogy a slepp egy része az ISIS-ből jött és csinálják a balhét, de a kiválasztottak mind családosok. Volt szerencsénk Lakatos Sanyi barátommal a török-szír határon tanulmányozni hogy is jönnek valójában Európába. Mi nem hallottuk soha Soros György nevét. Mi csak Kína-Macedónia-Albánia…ezeket hallottuk hogy ők szervezik. A pénzt Kína adja (mert Afrika teljesen Kína lett- Gambia-Szenegál-Sierra Leone-Mauritánia-Mali- szóval az egész nyugati part és Közép Afrika)most állítólag 80 millió ember akar megindulni Nigériából Európába, mert…. Kína elvesz tőlük mindent, de elsősorban az energiát (Napkollektorok milliói sorakoznak e vidékeken) vízet úgy viszik mint a cukrot az afrikai meg nem ihat ha iszik megverik és heti 5dollárt se kapnak fizetésnek. Egy tanár Gambiában kb 70 Eurót keres ami nagy szó……ahova lép az afrikai ott minden megterem csak pénzük nincs. Kína odamegy felépít nekik 1 kórházat 1 iskolát cserébe elviszik mindenüket….amit tud az afrikai csak nincs szavuk mert 99% az afrikai országoknak kormányai korruptak…a kereskedelmet meg e 2 balkáni nép bonyolítja. Köztudott aki macedón az albán is… 400 dollárért kínáltak nekünk is fegyvert. De ez csak egy szelete a tortának… a valóságot mi sem láthatjuk.

    De én ezt a Soros György oldalt megnézném hány kínai érdekeltség van mögötte…

Itt lehet hozzászólni !