Békéscsabán lakik a jobbikos kamubáró

Csepel.info

Legutóbb szemétgyűjtési kampányban szemetelte tele Csepelt

A Békéscsabát körülölelő tanyavilágban lakik Berecki Miklós, a Jobbik csepeli-soroksári képviselőjelölt-jelöltje – értesült két, egymástól független forrásból a Csepel.info.

Ez természetesen nem baj, hiszen tanyákon is laknak rendes magyar emberek. A hiba pusztán annyi, hogy Soroksáron és Csepelen is budapesti lakosként mutatkozott be a politikus – mondta el lapunknak Bereczki egyik fiatal párttársa. A politikusnak eddig minden megnyilvánulásából az derült ki, hogy ordas nagy kamuzó.

Nem csak a Jobbikból, de a csepeli önkormányzatból is megerősítették a hírt. Megtudtuk: hivatalosan jelenleg is Békéscsabán lakik a politikus. Bereczki először egy soroksári időközi választáson indult a Jobbik jelöltjeként, de csak szülővárosaként írt Békéscsabáról, évtizedes budapesti lakosnak vallva magát.

Bereczkit kamubárónak is hívják amiatt, hogy gyakorlatilag az összes megnyilvánulásáról kiderült, hogy hazugság. Erről itt és itt írtunk bővebben.

Csepel.info

 

2 hozzászólás “Békéscsabán lakik a jobbikos kamubáró” bejegyzésre

  1. Ada szerint:

    Nem volt elég a gyulai léhűtőből, most az ellenzék egy békéscsabait akar a nyakunkra ültetni!
    Ebből is látszik, hogy mennyire veszik komolyan Csepel érdekeit!

  2. Gandalf szerint:

    Legyen már eszetek! Budapesten legalább 100 ezer ember lakik albérletben, s az köztudott hogy a tulajdonosok nem engedik őket bejelentkezni állandó lakosként! Jöttök mindig ezzel a gyulai lakos szöveggel, Ábel Attila hol lakott Csepelen sok éven át, amíg nem vett egy saját tulajdonú lakást Csepelen? Ő szolnoki lakos volt, miközben Budapesten lakott ténylegesen? A vidékről Budapestre költözők nagy többsége albérletben kezdi, s ha szerencséje van és jól keres, vesz néhány év vagy akár tíz év után lakást! Persze akinek van fideszes ismerőse, az akár a Várban is bérelhet száz négyzetméterest potom áron az önkormányzattól!

Itt lehet hozzászólni !