Módosított útvonalon járnak a csepeli buszok 2017. szeptember 17-én délelőtt

Csepel.hu

Módosított útvonalon jár a H7 pótló-, a 35-ös, a 36-os, a 38-as, a 71-es, a 138, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es autóbusz várhatóan 2017. szeptember 17-én (vasárnap) 9:00 és 11:30 között, mert aznap XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és a Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület közösen rendezi meg a „Fut a Csepel-sziget” családi sport- és egészségnapot a Kossuth Lajos utca–Károli Gáspár utca–Popieluszko utca–Vágóhíd utca–Komáromi utca–Rákóczi tér–József Attila utca–Görgey Artúr tér (a piac területén)–Kossuth Lajos utca útvonalon. A futóverseny miatt a Kossuth Lajos utcát a Széchenyi István utca és a Károli Gáspár utca között lezárják.

Várhatóan 2017. szeptember 17-én (vasárnap) 9:00 és 11:30 között:

A H7 pótlóbusz Csepel H felé a Kossuth Lajos utcában a Szent Imre térig a meghirdetett útvonalon, majd a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út, Csepel H végállomás módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca, a Széchenyi István utca, a Szent István út és a Völgy utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a II. Rákóczi Ferenc úton, a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A 35-ös autóbusz

Pesterzsébet felé a Kossuth Lajos utcában a Szent István útig menetrend szerinti, majd a Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad és nem érinti a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es busz II. Rákóczi Ferenc út és Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

Csillagtelep felé a Kossuth Lajos utcában a Szent Imre térig a menetrend szerinti, majd Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út–Kossuth Lajos utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A 36-os autóbusz Csillagtelep felé a Kossuth Lajos utcában a Szent Imre térig a menetrend szerinti, majd a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út–Kossuth Lajos utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

A 38-as, a 138-as és a 238-as autóbusz Csepel, Vízművek felé a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a meghirdetettől eltérően saját, menetrendi Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállóhelyén állnak meg.

 

A 71-es autóbusz várhatóan szeptember 17-én (vasárnap) 10:00 és 10:40 között

Csepel, Horgásztanya felé a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út– Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út–Kossuth Lajos utca–Széchenyi István utca–Kassai utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Károli Gáspár utca, a Deák tér, a Görgey Artúr tér, a Görögkatolikus templom, a Katona József utca, a Komáromi utca és a József Attila utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, 38A, 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H, valamint a 151-es autóbusz Rákóczi tér megállójában állnak meg.

Csepel, Szent Imre tér felé a Kassai utcában a Széchenyi István utcáig menetrend szerinti, majd a Széchenyi István utca–Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad és nem érinti a József Attila utca, a Komáromi utca, a Kolozsvári utca, a Görögkatolikus templom, a Deák tér és a Kossuth Lajos utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 151-es autóbusz Rákóczi tér és Kossuth Lajos utca, valamint, a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz II. Rákóczi Ferenc út és Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A 148-as autóbusz Csepel, Soroksári rév felé a Kossuth Lajos utcában a Szent Imre térig menetrend szerinti, majd a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as a Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

 

A 151-es autóbusz

Pesterzsébet felé a Széchenyi István utcában a Kossuth Lajos utcáig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz II. Rákóczi Ferenc út és Karácsony Sándor utca H autóbusz megállójában állnak meg.

Csepel, Határ utca felé a Kossuth Lajos utcában a Szent Imre térig a menetrend szerinti, majd a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út–Kossuth Lajos utca–Széchenyi István utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

A 152-es autóbusz Csepel, Királyerdő út felé a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Betű utca –Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

A 159-es autóbusz a Szent László utcai lakótelep felé a Károli Gáspár utca–II. Rákóczi Ferenc út– Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–II. Rákóczi Ferenc út–Szent István út–Kossuth Lajos utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szent Imre tér H és Karácsony Sándor utca H megállójában áll meg.

 

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

 

Budapesti Közlekedési Központ

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !