Csepeli zsaruk kapták el az áljósnőt

Csepel.hu

A csepeli nyomozók elfogták azt a nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy magát jósnőnek kiadva ékszereket és készpénzt csalt ki áldozatától.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves budapesti K. Éva Anikó 2015 novemberében magát jósnőnek kiadva azt állította, hogy meg tudja erősíteni egy nő és egy férfi kapcsolatát, ha valamelyikük aranygyűrűjét és aranynyakláncait magánál tartja, szerelmi kötés céljából.

Az ígéretet elfogadó nő néhány hónap elteltével szerette volna visszakapni az ékszereit, de K. Éva Anikó nem adta vissza azokat. Az áljósnő különböző ígéretekkel 2016 áprilisa és 2017 augusztusa között kisebb – nagyobb címletekben, összesen 327 000 forintot csalt ki.  S mivel a szerelmi bűbáj ígéretével becsapott nő az aranygyűrűket és az aranyláncokat továbbra sem kapta vissza, feljelentést tett a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói 2017. szeptember 14-én K. Éva Anikót otthonában elfogták, és ellene csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !