Németh Szilárd: Vizsgálják a hamis szír útlevelekről szóló értesüléseket!

Pesti Srácok

Nemzetbiztonsági bizottsági vizsgálatot kezdeményez a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez köthetően hamis szír útlevelekkel Európába érkezettek ügyében Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke.

Németh Szilárd hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a német szövetségi bűnügyi hivatal adatai szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet több mint 11 ezer hamis szíriai útlevéllel rendelkezik, és – mint kiemelte – “több ezer migráns már hamis útlevéllel érkezett Európába“. A kormánypárti politikus szerint ez újabb jele annak, hogy a terroristák a tömeges migrációt felhasználva érkeznek Európába.

“Brüsszel továbbra is azon dolgozik, hogy a migránsokat kvóták alapján elosszák az uniós tagállamok között” – tette hozzá Németh Szilárd.

Kiemelte továbbá, hogy a német hatóságok adatai is figyelmeztetnek, a Brüsszel által tervezett állandó áttelepítési mechanizmus rendkívüli biztonsági veszélyt jelent a tagállamokra és szétterítené a terrorizmust”.

Ezért Németh Szilárd kezdeményezi, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága keddi ülésén vegyék napirendre a terrorszervezethez köthető hamis, szír útlevelekről szóló értesüléseket, a bizottság vizsgálja meg, hogy ez jelent-e, és ha igen, milyen veszélyt jelent Magyarországra.

Forrás: PS

3 hozzászólás “Németh Szilárd: Vizsgálják a hamis szír útlevelekről szóló értesüléseket!” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Ennek mi köze Csepelhez? Szilárd inkább azzal a csöves rom általános iskolával foglalkozna, ahol igazgató volt!

  2. Balos szerint:

    Dina, az iskola magántulajdonban van, mióta Tóth Misiék eladták.

  3. Letiltatni szerint:

    Kisajátítás.

Itt lehet hozzászólni !