A hétvégén felfordul Csepel közlekedése

BKK, Mr. Gabee, Csepel.info

A BKK tájékoztatása szerint az előttünk álló hétvégén Csepel közlekedése kicsit megnehezedik:

Nem jár a HÉV, a 38 as buszcsalád terelve közlekedik. Na de lássuk a részleteket:

Pótlóbusz közlekedik a HÉV vonalán

Szeptember 16., szombat üzemkezdettől – szeptember 17., üzemzárásig a H7-es hév Boráros tér és Csepel között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

Megjegyzés: A hév helyett H7-es jelzéssel a Boráros tér H és Csepel H végállomások között pótlóbusszal utazhatnak. Az autóbusz Boráros térnél a 23E járat felszállóhelyéről indul, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Csepel, Kossuth Lajos utca – Béla utca – II. Rákóczi Ferenc út útvonalat járja be. A Szigetszentmiklós és Budatétény felé közlekedő 38-as buszcsalád járatainak kora reggeli és késő esti indulásai a csatlakozások biztosítása érdekében pár perccel későbbre tolódnak.

Terelve közlekedik a 38-as buszcsalád

Szeptember 16., szombat üzemkezdettől – szeptember 18., 06:00-ig 38-as, 38A, 138-as, 238-as, 278-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Szent Imre tér HKarácsony Sándor utca H megállót.

Megjegyzés:A 38-as, 38A, 138-as, 238-as és 278-as autóbuszok a Szent Imre térről elindulva a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcán át közlekednek, és megállnak a 35-ös autóbusz Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca nevű megállóiban.

 

Itt lehet hozzászólni !