Harmincnyolcadjára is Fut a Csepel!

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleménye

A remélhetőleg mindenki számára tartalmas nyári időszakot ebben az évben is a Fut a Csepel Futóverseny és Sportágválasztóval zárhatják le a sportkedvelők Csepelen. Szeptember 17-én vasárnap várnak mindenkit a szervezők a jól bevált helyszínre a Csepel Plaza parkolójába illetve annak környékére.

2017 -ben is három táv áll rendelkezésre a mozogni vágyóknak: a legkisebbeknek ovis futamon, míg a nagyobbak 1200, illetve 3300 méteren mérhetik össze tudásukat. A versenyek a megszokottak szerint a Kossuth Lajos utcából rajtolnak, s az esemény fővédnöki tisztét idén is elvállalta Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. Előnevezni a csepeli iskolák testnevelőinél illetve a csepelottusa.hu/futacsepel internetes oldalon lehetséges, de a helyszínen is lesz még rá alkalom a rajtokat megelőző harmincadik percig. Fontos tudnivaló, hogy csak az előnevezettek juthatnak chipes időmérőhöz, melynek használata nem kötelező, ám, a regisztrált versenyben csakis a chippel rendelkezők vehetnek részt!

Természetesen a díjazás ezúttal sem marad el, az 1-3. helyezettek mindenképpen jutalomban részesülnek, és a támogatók által biztosított befutócsomag sem hiányozhat majd a célnál.

Az első futamra 9:30-kor kerül sor, ahol az általános iskola alsó tagozatosai állhatnak rajthoz 1200 méteren, azt követően kerül sor a 3300 méteres távra 10 órától, ahol kivétel nélkül mindenki rajthoz állhat, s végül az ovisok avagy még kisebbek (kísérőikkel) tehetnek próbát 11 órától. A tervek szerint ismét lesz közös bemelegítés a futamok előtt, különböző, és a Csepelen is jelenlévő sportágakkal is lehet ismerkedni a hagyományos Sportágválasztó keretén belül. A színpadon pedig várhatóan ismét színes, tartalmas programokra kerül sor. Érdemes rá odafigyelni, hogy a futás miatt a Kossuth Lajos utca érintett szakasza reggeltől nagyjából délig le lesz zárva az autós forgalom elől.

A szeptember 17 -i 38. Fut a Csepel ezúttal is a helyi önkormányzatnak, a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesületnek, a Csepeli Testnevelő Közösségnek valamint a Fut a Csepel szervezőbizottságnak köszönhetően valósulhat meg és válik majd remélhetőleg mindenki egészségére!

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !