Jól szórakoztak a gyerekek – Körhinta, kishajó, szörf szimulátor a mini vidámparkban

Csepel.hu

Ismét sok család választotta kikapcsolásul a mini vidámparkot a Csepeli Szurkolói Arénában július utolsó hétvégéjén. Az ingyenesen kipróbálható játékok vidám perceket szereztek a kicsiknek és nagyoknak.

A gyerekek legjobban a négypályás bungeen a szabadesést élvezték, a szörf szimulátoron kipróbálták az egyensúlyozást, az óriáscsúszdánál a gyors lesiklás élményét élték át. A kézzel hajtható kishajó hűsítő élményt adott a nyári melegben, a megunhatatlan körhinta és kisvasút az apróságok kedvence volt az önkormányzat által támogatott Csepeli Városkép szervezte rendezvényen.

A kézműves sátornál az aktuális vizes vb zászlóját színezték a kicsik, az ügyesebb kezűek nemzeti színű pom pomot készítettek krepp papírból.

Az arcára cicának kifestett Boglárkának édesapja segített a karkötő készítésében.

„A sokféle játék közül a bungee volt a legjobb, sokat ugráltam rajta. Kedvelem az ugrálóvárat, többször sorakoztam az arcfestéshez. A kistestvérem a játékkuckóban a babakonyhánál töltötte a legtöbb időt” – mondta el oldalunknak a kislány.

Emma és Evelin a körhintát bámulták édesanyjukkal. „Reggel óta itt vagyunk, több játékot kipróbáltak a lányok, közülük a légvárak és az ugráló volt a menő. Nagyon tetszik a vidámpark, mert olyan játékokkal is megismerkedhetünk, amelyre nincs lehetőség máshol ingyenesen” – osztotta meg Helga.

AZS

Fotó: Vermes Tibor

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !