A “napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak

Fidesz.hu

A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén – közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap az MTI-nek.

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is – azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a “napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. “A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához” – fogalmazott Németh Szilárd.

A kormánypárt úgy látja – fűzte hozzá -, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni. Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, “valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni”.

Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

“A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait” – hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.

Emlékeztetett: péntek délután Németországban egy szélsőséges iszlamista egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta a csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint hét embert sebesített meg.

Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd megjegyezte, az a migránspolitika, amit Soros György, Brüsszel és a hazai ellenzék is képvisel, egyre nagyobb veszélybe sodorja Európát, miközben őket nem érdekli sem a kontinens, sem a magyar emberek biztonsága.

Forrás: Fidesz.hu

8 hozzászólás “A “napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    most a tortenelem ismetli onmagat vagy ugyan az a hiba megegyszer?
    ez az eset nehany eve tortent belgradban.

  2. strici szerint:

    ezt a hsz.t a szerb lotto sorsolashoz irtam

  3. névkötelez szerint:

    A parlamenti bizottsági ülést némethszilike szerint Soros hívatta össze.
    Kell még több bizonyíték arra, hogy Németh Szilcsike ELMEBETEG?

  4. Nagyapó szerint:

    névkötelez! Milyen napirendet akart Molnár?? Ha nem tudja ne röfögjön!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  5. Letiltatni szerint:

    Amennyiben nem jelenik meg, mivel munka tevékenységét nem végzi megfelelően, a tisztelet díjának arányos részére sem tart igényt?

  6. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! Megint egy faramuci logika. Aki nem megy el nem érdemel pénzt, mert nem dolgozik. Aki viszont elmegy, de nem dolgozik, mert nincs ülés, az érdemel pénzt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  7. bubódoktor szerint:

    észre kéne már venni, hogy ezt a lényt azért tartják a fideszben, mert őt amortizáltatják a bolsevik szarságok szajkózásával. nem orbán, nem szijjártó mondja ki a blődségeket, de még csak nemis fémkupak kósa, hanem egy ilyen alak, akitől úgyis egy ország kap hányingert. ügye, ügyes 🙂

    azért me glehet nézni hova jutott a fidesz. korábban olyan emberek voltak első vonalban, mint Pokorni, Navracsics, most meg van rezsidémon csőrmester, miszter fémkupak, nyuggereket hasba rúgó habony stb stb

Itt lehet hozzászólni !