Átverés a szerb lottósorsoláson?

Index

Szerbiában óriási a felháborodás a csúnyán elszúrt sorsolás után, már a miniszterelnök is megszólalt a botrány miatt. A szerencsejátékot szervező állami cég technikai malőrről beszél.

Nagyon furcsa dolog történt a keddi szerbiai lottósorsoláson: az elvileg élő adásban azt lehetett látni, hogy miközben a megfelelő nyíláson kigurul a 27-es golyó, a képernyőn alul ehelyett a 21-est írják ki. Oké, mellébökött a feliratozó srác, gondolhatnánk, de a zavar az erőben csak fokozódik: ugyan gyorsan kiírják a 27-est is, de ott marad mellette a 21-es.

Miközben a műsorvezetőnő enyhén zavart viselkedést mutat, egy idő után eltüntetik a feliratról a rossz számot – de rögtön tehetik is vissza, ugyanis közben kijött az új nyerőszám, és nem fogják elhinni, hogy melyik: a 21-es.

33 másodperccel azután, hogy a felirat ezt előirányozta.

A szerencsejátékot szervező vállalat technikai hibáról beszél, a sorsolás eredményét a felügyelő bizottság jóváhagyta, állításuk szerint ők teljesen biztosak abban, hogy semmiféle csalás nem történhetett. Ezzel a véleményükkel egyelőre nagyjából egyedül vannak.

index.hu

3 hozzászólás “Átverés a szerb lottósorsoláson?” bejegyzésre

 1. strici szerint:

  ez egy tobb eves hir.
  vagy a tortenelem ismetli onmagat.

 2. bubódoktor szerint:

  az idióta csak a hónapot és a napot nézte, amikor az index cikkei közül mazsolázott 😀

 3. Totó szerint:

  2015-ös hír.

Itt lehet hozzászólni !