Németh Szilárd: Az Európai Bíróság a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

Hirado.hu

Az uniós elit elszakadt a valóságtól, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek, hangsúlyozta a Fidesz alelnöke.

Politikai természetű döntést hozott az Európai Bíróság Magyarországgal szemben, mondta Németh Szilárd az M1 Ma Este című műsorában. A a Fidesz alelnöke szerint ez már a határozat szövegezéséből is nyilvánvalóvá válik, hiszen nem jogi kategóriákat használ.

A legmagasabb uniós jogi fórum, az EU más testületeivel és baloldali politikusokkal egyetemben a Soros-terv végrehajtására törekszik, figyelmeztetett a politikus.

A kvóták jogszerűtlenségét több pont is bizonyítja. A migránsok befogadása ugyanis kezdetben nem volt kötelező uniós előírás, majd lopakodva azzá tették, kicselezve az egész európai döntési mechanizmust, emlékeztetett Németh Szilárd.

Kiemelte azt a folyamat is, hogy ezek a szereplők egyre több nemzeti hatáskört akarnak áthúzni, habár az 1995-ben aláírt schengeni szerződés is a tagállamokra bízza a határok védelmét.

Németh Szilárd szerint a Magyarországgal szembeni támadások is bizonyítják, hogy minden eszközzel megpróbálják majd átnyomni a Soros-tervet. Hangsúlyozta azonban, hogy a kelet-európai tagállamok mellettünk állnak.

Christian Kern osztrák kancellár hazánkkal szembeni agresszív megjegyzései is beilleszkednek ebbe a sorba, véli a Fidesz alelnöke.

A kötelezettségszegési eljárás jogerős bírói ítélet előtti megindítását a jogszerűség kicsúfolásának tartja a politikus.

Németh Szilárd szerint “ezek az emberek elszakadtak a valóságtól”, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek.

Beavatkoznának a magyar választásokba

A közvélemény-kutatások ugyan a Fidesz fölényes előnyét mutatják, de a magyar kormánnyal szemben álló szereplők mindenképp fenn akarják tartani a zűrzavar látszatát, mondta Németh Szilárd.

Ők eddig mindent megtehettek, mindig nekük volt igazuk, nem vették figyelembe a demokratikusan megválasztott magyar Országgyűlés által hozott törvényeket.

Forrás: Hirado.hu

Egy hozzászólás “Németh Szilárd: Az Európai Bíróság a Soros-terv végrehajtásán dolgozik” bejegyzésre

  1. névkötelez szerint:

    Mondtam már? Németh Szilárd ELMEBETEG, kényszerzubbonyt kell húzni rá!

Itt lehet hozzászólni !