Breaking: újabb zárás Erzsébet felé

Mr. Gabee, Csepel.info, BKK,

A BKK tájékoztatása szerint július 28. 05:00 – július 31. 23:59 -ig a Helsinki úton a Csepeli átjárónál Pesterzsébet felső állomás közelében lévő HÉV átjárót lezárják átépítés miatt.

Ennek értelmében a 119-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik. Ebből kifolyólag az erzsébeti átjáróban már a második korlátozást vezetik be.

Kapcsolódó anyagok:

Sávzárás a Gubacsi hídon

 

4 hozzászólás “Breaking: újabb zárás Erzsébet felé” bejegyzésre

  1. drágalettpénztváltani szerint:

    nincs mit tenni, csepel fejlődik. van kalózhajó a játszótéren, murva és világítás a kacsáknak és hattyúknak, életveszélyes kerékpárút a kossuthon…meg van szétrohadt gubacsi híd, mert 7 év alatt nemhogy nem sikerült a 2/3-os kormánynál kibulizni egy újat, de még felújításra sem futotta. elkommunikálni pár gubacsi híd árát, azt persze sikerült. ugyanolyanok vagytok, mint a tóthmisi féle banda. az se csinált semmi komolyat, és ti se…

    ja hazudok. azok legalább egy új kvassay hidat csak átadtak, és ha 15 évvel később is, de egy fél gerincutat – ha elbaszva is – de csak kiszartak magukból. 7 év alatt a nagy fideszpotentát csőrmesternek ilyen kormámyzati hátszél mellett sem sikerült semmit csinálnia. de pár hülyének a kapirgálást is el lehet adni fejlődésnek.

    szóljatok, ha van új hév(metró), csepelen jár a 18-as és a 3-as villamos, és van új híd csepelen (nem a galváni úti, mert az jóformán nem csepelen lesz, nem a csepelieket szolgálja.

  2. Nagyapó szerint:

    drágalettpénztváltani-ból dől a trágár, proli hülyeség!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. elszamoltatni szerint:

    Breaking…. Hányok….

  4. robi szerint:

    A lassan használhatatlan, szétrohadt Gubacsi-híd helyett kap Csepel egy átmenő északi hidat. Meg egy birkózócsarnokot.

    Köszönjük.

Itt lehet hozzászólni !