Vigyázat: kedden folytatódik a Gubacsi hídnál a dugó

Csepel.info

Ahogy arról beszámoltunk, vízvezeték-felújítás miatt lezártak egy sávot a Gubacsi hídon. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza, garantáltan nagy dugót okozva így a reggeli és délutáni csúcsidőkben. Az önkormányzat azt kéri, hogy aki teheti, lehetőleg a közösségi közlekedés eszközeit használja.

A félpályás útlezárás a tervek szerint augusztus 17-én 18 óráig tart. Ráadásul, mivel a felújítás a híd pesterzsébeti oldalán van, a csepeli önkormányzatot nem értesítették időben róla, így a kerületi önkormányzat a lakosságot sem tudta az ilyenkor elvárható módon tájékoztatni.

Azt nem vitatom, hogy a felújításra szükség van, és az sem kérdéses, hogy a nyári időszak erre a legalkalmasabb, hiszen sokan nincsenek itthon. Mégis nagyon bosszantó a kialakult dugó és a káosz. Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni, és azt, hogy lehetőleg a tömegközlekedést használják!

– írta Facebook oldalán a történtekről Borbély Lénárd csepeli polgármester.

Csepel.info

16 hozzászólás “Vigyázat: kedden folytatódik a Gubacsi hídnál a dugó” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    A reggeli híradásokban, a kormánypárti médiában szó sem esik a Gubacsi-híd körüli káoszról, miközben az Edda koncert miatti lezárásokról, terelésekről fontosnak tartják informálni a nagyérdeműt.

  2. Sétáló szerint:

    Ide is berakom , hátha . 🙂

    Akkor most azt szeretném megkérdezni Ábel Attilától , hogy a csepeli önkormányzat tervez-e lépéseket tenni az egy hónapig tartó lezárás ellen ? Ma reggel mentem át 6:20 körül és egy árva teremtett lelket sem látni dolgozni . Hát azért az enyhén szólva felháborító . A kivitelezőt szerintem igenis lehet kötelezni arra , hogy éjszaka végezze a munkát és reggel 6 órára állítsa vissza a közlekedési rendet . Szerintem Japánban is így csinálják . Az meg hogy Csepelről Soroksárra hévvel menjek dolgozni enyhén szólva vicc , durván szólva meg az emberek hülyének nézése , amit nehezen tűrök az általam megválasztott tisztségviselőtől . És azt tudjuk hogy neked jó itt , azzal mindenki tisztában van , csak mi szívunk .

  3. Balos szerint:

    Majd tüntetünk, hogy ne legyen vízvezeték felújítás, mert nem szeretnénk fürdeni, és jól jönne, ha rozsdás víz folyna vagy tönkre menne a vezeték.

  4. Balos szerint:

    Nehéz is megérteni, ha valamit felújítanak. Civil összefogással talán meg tudjuk akadályozni az új híd építését is, hiszen imádunk dugóban csücsülni 🙂

  5. strici szerint:

    ez a cinizmus rad ratok jellemzo.
    esszel megoldani valamit kevesbe.

  6. névkötelező szerint:

    Innentől kezdve augusztus 17-éig mindennap lesz ilyen cikk?
    Vigyázat: szerdán is folytatódik a Gubacsi hídnál a dugó
    Vigyázat: csütörtökön is folytatódik a Gubacsi hídnál a dugó
    stb. stb.

  7. Autós szerint:

    Csepel fejlődik . . . közben egy sáv lezárása egy hídon bedönti a közlekedést. Nem csoda, hogy aki csak teheti, menekül a kerületből.

  8. lolka szerint:

    Ideiglenesen miért nem lehet lefedni a vasúti sínt és meg lenne a hiányzó sáv…olyan sok vonat közlekedik? (rugalmassággal sok mindent meg lehet(ne) oldani, de hát az munka)…

  9. strici szerint:

    lolka! van meg egy harmadik sav a gepkocsik reszere ami sok eve le van zarva.
    ezt irtam tegnap.
    ha megnyitnak fennakadas nelkul lehetne kozlekedni.

  10. lolka szerint:

    Bocs!-nem olvastam és ritkán járok arra, akkor is bringával…

  11. ehte1 szerint:

    A középső sávot szerintem 97-ben elbontották, de ha mégsem, akkor sincs használható állapotban. Mért is lenne ez Csepel ide minek.

  12. strici szerint:

    ha mar nincs meg akkor bocsi mindenkitol.
    nem szoktam atnezni vezetes kozben.
    regen volt es nem is gondoltam hogy megszuntetik esetleg.
    semmivel sem volt rosszabb allapotban mint a masik ketto.

  13. Nagyapó szerint:

    Érdemes lenne átküldeni a XX. ker. Polg.Hivatalnak és a Vízműveknek a csepeli közlekedési és hídépítő mérnökök javaslatait, amik csepel.infon jelentek meg, hogy a sok birka tervező tanuljon belőle!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. strici szerint:

    nagyapo! annak oromere hogy megint itt van a fotumon egy kis barati zrika : oreg veget ert a szot udules?😄😄😄

  15. Nagyapó szerint:

    Igen, a Rába nevű SZOT üdülőben voltam.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !