444: Akkorát akartak Németh Szilárdba rúgni, hogy önmagukba sikerült

Csepel.info, 444

uj-cenzorokkal-erosit-a-444

Sajtó-helyreigazítást jelentetett meg a 444 című, Soros Györgyhöz kötődő ultraliberális portál a Csepelre tervezett birkózó és többfunkciós sportcsarnokkal kapcsolatban – értesült a Csepel.info.

A 444 kénytelen volt elismerni, hogy túllihegték a Németh Szilárd elleni médiaháborújukat. Olyan megjegyzéseket adtak Borbély Lénárd csepeli polgármester szájába, amiket ő soha sehol nem mondott.

A 444 a következő helyreigazítást tette közzé:

“2017. május 27-i írásunkban valótlanul közöltük, hogy a csepeli önkormányzati ülésen Borbély Lénárd csepeli polgármester kritikát fogalmazott meg a Csepelre tervezett birkózócsarnokkal, vagy az azt megvalósító Alapítvánnyal kapcsolatban.

Portálunk megalapozatlanul, mindenféle bizonyíték nélkül Borbély Lénárdnak tulajdonított egy olyan mondatot, ami tőle nem hangzott el, ilyet, vagy hasonló értelmű mondatot a testületi ülésen készült hangfelvétel tanúsága szerint sem mondott.  

Ezzel szemben az igazság az, hogy az idézett mondatot Csepel egyik ellenzéki képviselője fogalmazta meg saját blogbejegyzésében. A polgármestertől elnézést kérünk.”

Még több fa, még több sport

A tervezett többfunkciós birkózó sportcsarnok a Kis-Duna parti Ifjúsági Tábor területén található dupla betonpálya helyén fog megépülni. Az épület kétemeletes lesz. Ezzel a lombkorona szint alatt marad, így nem befolyásolja Csepel látképét. A növényzet is felfrissül és megszépül majd, így több fa és cserje lesz a környezetében, mint amennyi jelenleg van.

Ezzel ismét lesz egy olyan színvonalas helyszín Csepelen, ahol nem csak sporteseményeket, de önkormányzati és iskolai rendezvényeket, bálokat is lehet tartani. A sportlétesítmény mellett lesz futókör is, amely a környéken kocogókat szolgálja majd ki.

Csepel.info

Egy hozzászólás “444: Akkorát akartak Németh Szilárdba rúgni, hogy önmagukba sikerült” bejegyzésre

  1. Dr. Bubó szerint:

    Tehát fodrászlénárd mégse mert szembeszállni a csőrmesterrel, ebből ennyi derült ki.
    Elég baj az, egy normális polgármesternek a kerület legyen az első, és ne a főnöke…
    A valóság még mindig az, hogy közpénzből a csőrmester magányalapítvány tulajdonába fog kerülni a csarnok, ráadásul a kisdunaparti területen…

Itt lehet hozzászólni !