A Soros-civilek úgy működnek, mint a Cosa Nostra

ATV

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Start című műsor vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

Forrás: ATV

5 hozzászólás “A Soros-civilek úgy működnek, mint a Cosa Nostra” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A Medián közvélemény kutató legfrissebb mérése szerint erősödött a Fidesz támogatottsága, a kormánypártra 34%, a Jobbikra 13%, az MSZP-re 8% szavazna. A többi kisebb és még kisebb pártok nem érik el a parlamenti küszöböt. A Nézőpont Intézet miniszterelnökre vonatkozó kérdésére 43% Orbán Viktorra, 8% Vona Gáborra és csak 3% voksolna Botka Lászlóra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Letiltatni szerint:

    “”Goldstein látványa, sőt már a puszta rágondolás is automatikusan félelmet és nyugtalanságot idézett elő. Ő állandóbb tárgya volt a gyűlöletnek, mint Eurázsia vagy Keletázsia, mert amíg Óceánia háborúban állt e hatalmak egyikével, rendszerint békében élt a másikkal. A különös csak az volt, hogy bár Goldsteint mindenki gyűlölte és megvetette, s bár elméleteit mindennap s napjában ezerszer is megcáfolták, szétzúzták, nevetségessé tették dobogókon, a teleképen, újságokban és könyvekben, s kimutatták róluk, hogy szánalmas zagyvaságok – aminthogy azok is voltak -, mindennek ellenére úgy tetszett, befolyása nem csökken. Mindig akadtak éretlen alakok, akik szinte várták, hogy elszédítse őket. Nem múlt el egyetlen nap sem, hogy a Gondolatrendőrség ne leplezett volna le az ő irányításával működő kémeket és szabotőröket. Ő volt a parancsnoka annak a hatalmas árnyékhadseregnek, az összeesküvők földalatti hálózatának, amely az állam megdöntésére tört…”

  3. Letiltatni szerint:

    “A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata – Soros Alapítvány

    1992. szeptember 28.

    Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

    Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”

    “2010-ben pedig megerősítették a szövetséget
    https://mno.hu/data/cikkek/2396/23963/cikk-2396332/20101029orbanvikt8.jpg

  4. Letiltatni szerint:

    “Van egyébként egy másik párhuzam is az 1984-el. A regényben szerepel az ún. Igazság Minisztérium, ami a múlt meghamisításával foglalkozik. (Hiszen “aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is.”)
    Pontosan ilyen műveletet próbál most véghezvinni a Fidesz Simicska kapcsán a saját szavazóbázisában azt igyekezvén elhitetni, hogy Simicska valamiféle jelentéktelen mellékszereplő volt a párt életében és amúgy is a saját gazdasági érdekei szerint igyekezett befolyásolni Orbánékat…”

  5. Dr. Bubó szerint:

    Ha a csőrmester vagy orbán azt mondanák holnap, hogy soros egy fasza csávó, akkor bolsevikapó elkezdené védeni és magasztalni…

Itt lehet hozzászólni !