Döbbenet, hogy mivel verték át a csepeli mentősöket

Bors, Csepel.info

Csepeli mentőállomás

A fotó illusztráció

Egy kétségbeesett férfi telefonált a mentőknek még múlt héten pénteken azzal, hogy az ötéves gyermeke belefulladt az egyik délegyházi bányatóba. A mentők azonnal mentőhelikoptert, egy csepeli esetkocsit és szállító járművet is a helyszínre küldtek.

A helyszínre először kiérkezett mentőhelikopteresek megdöbbenésükre a vízben nem egy ötéves gyereket találtak, hanem egy ötéves bokszer típusú kutyát. A férfi elmondta, hogy szándékosan vezette őket félre azért, hogy élesszék újra kutyáját.

A légimentők azonnal értesítették a földi egységeket, akik viszont addigra gyakorlatilag odaértek, így nem fordultak vissza. A helikopteres személyzet – a hazugság ellenére – 20-30 percen keresztül próbálta újraéleszteni az állatot. Nem sikerült. A kutya gazdái a kiérkező földi egységek munkatársainak viszont nekiestek, ugyanis szerintük késlekedésük miatt döglött meg a kutya.

Sajtóértesülés szerint az Országos Mentőszolgálat büntetőfeljelentést tesz az ügyben. Keresték az OMSZ sajtóügyeletét, ahonnan későbbre ígértek választ. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem hallott az ügyről.

Forrás: Bors

5 hozzászólás “Döbbenet, hogy mivel verték át a csepeli mentősöket” bejegyzésre

  1. természet kedvelő szerint:

    Elvégre az is élőlény 🙂

  2. noname szerint:

    Gratulálok, sikerült egy hazugságokkal teli bulvárcikket átvenni… (többek között pl. a gazdák nem estek neki senkinek) Az egyik jelenlévő, aki kihozta a kutyát a vízből, leírta a teljes történetet facebookon, és minő meglepő, nem igazán úgy történtek a dolgok, mint ahogy ez az utolsó szennylap írja.

  3. Hozzászóló szerint:

    Az OMSZ közleménye szerint egy fuldokló emberhez riasztották a szóban forgó esetben a mentőegységeket. Elképesztő.

  4. Lovas szerint:

    Ha nem hívták ki a mentőket a kutyához, akkor hogy kerültek oda?

Itt lehet hozzászólni !