A multikulti dugába dőlt

Fidesz.hu

A multikulti dugába dőlt, ennek árát most az összes európai uniós tagállammal, köztük Magyarországgal akarják megfizettetni – jelentette ki a kormányfő a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő “Álljunk ki Magyarországért!” című országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten.

A kormányfő – utalva a Varga Mihály által elmondottakra – közölte: “aligha lehet egyfélétől különböző” választ adni arra, hogy a gazdaság sikeres-e.  Senki nem tagadhatja le a makrogazdasági számok javulását, a kritikák heve mégsem akar alábbhagyni – mondta, annak tudva be a helyzetet, hogy “nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások szeretnék”. A globális elit is azt szeretné, ha Magyarország sikeres lenne, de úgy, hogy az első helyen nekik jó és csak a második helyen a magyaroknak – fejtette ki, rögzítve: a kormány ezzel szemben olyat akar, ahol az első helyen a magyarok részesülnek a gazdasági sikerekben és csak a második helyen a globális elit.

Orbán Viktor kiemel te: egészen addig, amíg van munkanélküli magyar ember, nem szabad másnak munkát adni. Kifejtette, nem osztja azt a gondolkodásmódot, amely szerint vendégmunkások beengedése jót tesz a gazdaságnak.  Ezt kulturális és lelkületi szempontokkal is magyarázta, különbséget téve aközött, ha minden munkát az a közösség végez el, amely tulajdonolja az országot – ideértve a legnehezebb vagy legkevésbé becsült munkát is -, vagy ha egy ország rendszeresen lenéz bizonyos munkákat, és már nem hajlandó elvégezni azokat, és “lepasszolja” másoknak. “Ha azt akarjuk, hogy Magyarország egy erős nemzet legyen, akkor először is mindenkinek munkát kell adnunk, és mindenféle munkát meg kell becsülnünk” – fogalmazott a miniszterelnök, helyesnek nevezve a minimálbér emelését.

A politikai évadot lezáró rendezvényen egyúttal azt is megfogalmazta: két súlyos történelmi kérdés feszegeti ma Európát. Az első az illegális bevándorlás problémája, amelyet megalapozottan szoktunk újkori népvándorlásnak nevezni. A másik kérdés, hogy milyen jövő felé tartunk: Brüsszel Európája vagy a nemzetek Európája felé – mondta Orbán Viktor. Hozzátette: a tét komoly, ezért mindkét kérdésben óriási erők feszülnek egymásnak.

“Két olyan vita közepén állunk, melyek kimenetele hosszú évtizedekre meghatározhatja Európát, mégpedig egyszer és mindenkorra visszafordíthatatlanul” – jelentette ki. Arra is felhívta a figyelmet, hogy Európa-szerte – néhány országot leszámítva – magas a munkanélküliek, különösen pedig a fiatal munkanélküliek aránya, az eddig érkezett bevándorlóknak pedig csak töredéke állt munkába. Az “őrült ötletek csimborasszójaként” hivatkozott arra, hogy némelyek, a szolidaritásra hivatkozva, azon fáradoznak, hogy kötelező jelleggel, a kvótarendszerrel vagy épp migránsfalvak kialakításával minden uniós tagállamba migránsokat telepítsenek. Ráadásul most azoktól az országoktól várnak együttműködést, amelyeknek a véleményét meg sem kérdezték, amikor annak idején úgy döntöttek, hogy tömegével hívják be Európába a migránsokat – jegyezte meg Orbán Viktor.

A kormányfő hangoztatta: nem akar részt venni abban a német történelemhamisítási kísérletben, amely a migránsok 2015-ös beengedését Németország helyett Magyarország nyakába akarja varrni. A multikulti dugába dőlt, ennek árát most az összes európai uniós tagállammal, köztük Magyarországgal akarják megfizettetni – jelentette ki a kormányfő. A nyugati országokba oktalanul beengedett migránsokat most szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat, és nem engedték be őket a saját országukba, mint például Magyarország – tette hozzá Orbán Viktor.

Közölte: Magyarország azt javasolja, hogy a migránsokat ne osszák szét Európán belül, hanem szállítsák ki őket Európából. “Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem vagyunk euroszkeptikusok.Mi eurorealisták vagyunk, akik nem homokra, hanem valóságos, sziklaszilárd alapokra akarjuk építeni az Európai Uniót” – nyomatékosította a kormányfő. Csak egy ilyen politikai talapzat van, és ez az európai nemzetek valósága. Ma az unió ezen alapokon áll – tette hozzá.

A miniszterelnök leszögezte: egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában, ez csak a nemzetek szuverén döntése lehet. A tömeges integráció illúziója megbukott – jelentette ki Orbán Viktor, kifejtve: helyette párhuzamos társadalmak jönnek létre, növekvő bűnözéssel, romló közbiztonsággal, terrorveszéllyel és terrortámadásokkal.

Hozzátette: az Európa jövőjével kapcsolatos vitákban nem dönthet más, mint Európa. A kormányfő leszögezte: ezen az Európán nem Brüsszelt, nem az európai vezetőket érti, hanem az európai polgárok közösségét, Athéntól Helsinkiig és Lisszabontól Szófiáig. Orbán Viktor ugyanakkor megjegyezte: ehelyett azt látja, hogy Európában, a demokrácia őshazájában az embereket nem kérdezi meg senki.  “Senki, csak mi, a Fidesz-KDNP kormányzat itt Magyarországon” – tette hozzá, felidézve, hogy 2010 óta öt alkalommal kérte ki a kormány a magyarok véleményét a legfontosabb közös ügyekben.

A miniszterelnök felidézte: a legutóbbi, május 31-én záruló konzultációban hat kérdést tettek fel, amelyek mindegyike Magyarország nemzeti függetlenségéről szólt, három a migránsválságot, három pedig a gazdasági döntéseket illetően. Mivel mind a hat kérdésben egyetértés mutatkozott, kimondható, hogy “szinte teljes konszenzus van abban, hogy a gazdaságunk függetlenségét és a migrációs politikánkat meg kell védenünk a brüsszeli beavatkozástól” – mutatott rá.

A kormányfő emlékeztetett: mind a hat kérdésben elsöprő támogatást kapott az az álláspont, miszerint Brüsszelt meg kell állítani a migránsválság, a lopakodó központosítás és jogelvonás ügyében. Az emberek egyöntetűen kiálltak amellett, hogy a magyar gazdaságot érintő döntések itt szülessenek, továbbra is mi döntsünk az adókról, energiaárakról, és ne engedjük át, illetve ki ezeket a döntéseket – magyarázta.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyarok nem akarnak illegális migránsokat befogadni, “egy darabot se, átmenetileg se, sehogyan se”.  A magyarok teljes összhangban azt akarják, hogy tegyünk meg mindent azért, hogy megvédjük az országot az illegális bevándorlóktól – tette hozzá. Megjegyezte: eközben Magyarország erejét meghaladó módon segíti a bajba jutott térségekben élő keresztény közösségeket.

A kormányfő kitért rá: egyetértés van abban, hogy “az illegális bevándorlókat ne hagyjuk szabadon kószálni az országban, esélyt adva nekik arra, hogy felszívódjanak, eltűnjenek a szem elől”, hanem addig tartsuk felügyelet alatt őket, amíg a hatóságok döntenek az ügyükben.

Teljes az egyetértés, hogy az illegális bevándorlást segítő tevékenységet – mint az embercsempészet és az illegális bevándorlás népszerűsítése – büntetni kell – közölte.

Orbán Viktor szerint a magyar emberek átlátnak a szitán, világos számukra, hogy a külföldről pénzelt szervezetek jelentős része titokban az illegális bevándorlást szervezi, támogatja és finanszírozza, vagyis “valójában, akarva vagy akaratlanul, az illegális migráció és a nyomában járó terrorizmus trójai falovaként működik”.  Ez nemcsak magyar felismerés, Olaszországban ezt már nyíltan tárgyalják, és a többi országban is egyre nehezebb elleplezni, hogy az embercsempészek és az illegális bevándorlást segítő civil szervezetek egy “közös maffiahálózatot” alkotnak – mondta. Hozzáfűzte: érthető, ha a magyarok tudni akarják, hogy ki támogatja ezeket a külföldről pénzelt szervezeteket.

Közölte, hogy a válaszadók gyakorlatilag teljes egyetértésben kimondták: a magyarok nem akarják Brüsszelnek átadni az irányítást. Nem akarnak több hatalmat, több hatáskört átadni, mint ami az eredeti megállapodásokban, a csatlakozási szerződésben le van fektetve. Magyarország védi az európai vívmányokat, erős és büszke európai ország, amely kitart a véleménye és érdekei mellett – hangoztatta. Mint mondta, mi az eredeti, az alapítók Európai Unióját akarjuk, nem pedig egy “brüsszeli királyságot”.  De ahol királyságot építenek, ott mindig vannak a háttérben királycsinálók – fogalmazott.

Orbán Viktor közölte: most is van ilyen “magát felsőbbrendűnek képzelő, elszánt és sikeres pénzember” a háttérben, “pechünkre épp egy magyar”, Soros Györgynek hívják.  Neki van egy terve, évente egymillió, más kultúrából érkező migránst akar, ha kell, erőnek erejével, akár az európaiak határozott akarata ellenére is Európába telepíteni – mondta. Megjegyezte: ha valóban segíteni akarna, akkor odavinné a pénzét, ahol arra szükség van.

A kormányfő kiemelte: Soros György “egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét és jövőjét veszélyezteti”. A migráció neki jó üzlet, és még jobb lenne, “ha mi nem akadékoskodnánk” – magyarázta. Hozzátette: “Magyarországra és személy szerint rám azért annyira dühös, mert mi a nagy tervének és a nagy üzletének útjában állunk”. Orbán Viktor azt mondta, korábban “megvoltunk vele mi egy fedél alatt is”, és még sokáig el is lettünk volna békességben, ha nem evez veszélyes vizekre, ha nem hirdeti meg betelepítési programját, ha nem kezdi finanszírozni a migránsokat beszállító szervezeteket, és ha nem támogatja az NGO-k és az embercsempészek maffiahálózatát.

Hangsúlyozta: ez már nemzetbiztonsági kérdés, és ha a magyarok, a magyar családok, Magyarország biztonságáról, mai és holnapi biztonságáról van szó, “akkor számunkra ott nincs pardon”, csak jog van, törvény, erő és védekezés.
Közölte: ma több kérdésben is Soros György ad utasítást az EU vezetőinek, és azok “hajbókolnak előtte”.  A kötelezettségszegési eljárás kvótaügyben is az ő megrendelése – jelentette ki. Orbán Viktor elmondta: “számunkra az érvek súlya és nem az érvek gazdájának származása” számít.  Mindenki ismeri a kormány álláspontját: az antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciát; a magyarországi zsidók közössége a kormány védelme alatt áll, és “amíg mi felelünk az ország közállapotaiért, erre a védelemre ők mindig számíthatnak” – jelentette ki.

Megjegyezte: akik antiszemitizmussal támadnak bennünket, a migránsokkal együtt tízezres kontingensekben szállítják be az antiszemitizmust Európába.

A miniszterelnök úgy értékelt, forró ősz vár ránk, újabb kemény csaták elé nézünk, különösképp, mivel közelednek a választások. Soros György mindent el fog követni, hogy Magyarországon olyan kormány legyen, “amelyik úgy táncol, ahogy ő fütyül”, amelyik lebontja a kerítést és megnyitja a határokat az illegális bevándorlók előtt – mondta.  Közölte, a helyzet komolyságát jól mutatja, hogy a Jobbikot is befogta a hálójába.

Orbán Viktor kiemelte: a nemzeti konzultáció után az a dolgunk, hogy megőrizzük a nyugalmunkat, lássuk politikánk erkölcsi helyességét és az erőnk magabiztos tudatában legyünk. “Mi a magyar emberek oldalán állunk, a magyarok pedig támogatják a kormányt Brüsszellel és Sorossal szemben” – mutatott rá. Kijelentette: nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén. A kormányfő szavait a szokásos “Hajrá Magyarország, hajrá magyarok” fordulattal zárta.

A Bálna Budapest Rendezvényközpontban tartott záróeseményen részt vett mások mellett Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Boross Péter volt miniszterelnök, Mádl Dalma és Antall Józsefné, valamint kormánytagok és a párt vezető tisztségviselői.

Forrás: Fidesz.hu

2 hozzászólás “A multikulti dugába dőlt” bejegyzésre

 1. Letiltatni szerint:

  Lehetne kezdeni valamit a “nemzetiség” szabad rablásával is, mielőtt a nagyobb élvezetért cserébe, iszlamizálódnak… ahogyan a török időkben a nagy részük

  Nőt zaklattak, majd kiütötték a nő segítségére siető férfit a Határ úti aluljáróban

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető és társa 2017. június 7-én 23 óra 42 perckor a Budapest IX., Határ úton egy villamospótló autóbuszra szálltak. A buszon egy nőt inzultáltak majd az ő segítségére siető férfit egyikük hirtelen ököllel megütötte.
  Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált, fejtetőn rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor barnás-zöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt valamint fekete színű egyvállal táskát viselt.
  Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centiméter magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.
  A bűncselekmény elkövetőjét és társát biztonsági kamera rögzítette.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 2. Letiltatni szerint:

  A kormány milliárdokkal tömi ki, mégis csődbe jutott
  Egymilliárdos adóssága miatt csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat

  Közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat – közölte a RomNet. A RomNet úgy tudja, egy független könyvvizsgáló cég 2011-ig visszamenőleg egy átfogó pénzügyi ellenőrzést végzett a roma szervezetnél, és a 2016-os évre vonatkozóan olyan mértékű szabálytalanságokat és adósságokat tárt fel, ami miatt az ORÖ működésképtelenné vált.
  A tetemes adósság annak ellenére áll fenn az önkormányzatnál, hogy a Híd a munka világába nevű botrányprogram 1,6 milliárd forintos adósságából a kormány 1,3 milliárd forintot tavaly karácsonykor elengedett, és a maradék 300 millió forintra pedig egy havi 7 millió forintos törlesztő részlettel részletfizetési megállapodást kötöttek.
  Beismerték a roma foglalkoztatási program totális kudarcát
  Beismerték a roma foglalkoztatási program totális kudarcát
  Feloszlatta magát a Híd a munka világába foglalkoztatási szövetkezet. Egy pénztemető volt.
  Tovább
  Múlt héten, az Országgyűlés rendkívül ülésnapján Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Teleki László szocialista képviselő kérdésére válaszolva arról beszélt, hogy az ORÖ eddig határidőre és rendszeresen fizette a részleteket, és a futamidő végén, 2017 decemberében kell a hiányzó összeget egy összegben visszafizetniük. A maradék összeget, a 300 millió forintot, a Híd a munka világába projekt keretében a Naphegy téri Gellérthegy utcában vett ingatlan megvásárlásával fedezné a kormány. Az adás-vétel úgy tudjuk eddig azért nem jött össze, mert az Emberi Erőforrások Minisztériumának belső vizsgálat szerint jelentősen túlárazva vette meg az ORÖ a budai 450 négyzetméteres ingatlant 205 millió forint + áfa áron, és az értékbecslés és a vételár közötti különbség maximum 5 százalék eltérés lehet.
  Balogh János csütörtökön 12 órára egy rendkívüli tájékoztatóra hívta össze az Országos Roma Önkormányzat mind a 46 képviselőjét a szervezet Dohány utcai székházába. A Romnet szerint azért, mert a könyvvizsgáló által feltárt, összesen 930 millió forintos adósság miatt az önkormányzat fizetésképtelenné vált, és az elnök a hivatalvezetővel bejelenti a csődöt.
  A RomNet korábban többször is írt arról, hogy Hegedüs István leváltásával Farkas Flórián korábbi elnök, romaügyi miniszterelnöki biztos szándéka az volt, hogy feloszlassa az ORÖ-t, és ezért bízta rá a Lungo Dromos képviselők tiltakozása ellenére az elnöki tisztséget a baloldali kötődésű MCF elnökére, Balogh Jánosra.
  Balogh János
  Balogh János
  Fotó: Balogh Zoltán / MTI
  A RomNet tavaly februárban és márciusban nyilvánosságra hozott olyan hangfelvételeket is, amik Farkas Flórián és Balogh János is az ORÖ csődjéről, illetve a testület feloszlatásáról beszélnek. Hegedüs Istvánt többször próbálták elmozdítani elnöki tisztségéből, végül 2016 februárjában maga mondott le megbízatásáról. Farkas Flórián javaslatára pedig 2016. február 26-án Balogh Jánost megválasztották elnöknek. Hegedüs István lemondása után az új elnökség megbízatását azzal kezdte, hogy február elsejei, visszamenőleges hatállyal megbízási szerződéseket kötöttek a puccsot támogató képviselőkkel havi 200, 250, majd 450 ezer forintos összeggel, mely miatt az Nemzeti Adó és Vámhivatal nyomozói költségvetési csalás gyanújával nyomozást folytatnak. Ebben az ügyben a hatóság a RomNet főszerkesztőjét is kihallgatta tanúként.
  A Nemzeti Választási Bizottság korábbi közlése szerint abban az esetben, ha az Országos Roma Önkormányzat feloszlatja önmagát, akkor időközi választás kell kiírni, de a választás költségeit a szervezetnek kell állnia, amely közel egymilliárd forint is lehet. Viszont ha csődöt jelent a szervezet, akkor egy pénzügyi gondnok felügyelete mellett tovább működik a hivatal, hogy törvényben meghatározott alapfeladatait el tudja látni.

Itt lehet hozzászólni !