Marokkói bevándorló az újabb brüsszeli terrorista

Sebaj: Csepelre behoznák még az illegális migránsokat is

Origo, Csepel.info

Egy 36 éves marokkói férfi volt a kedd esti brüsszeli terrortámadás elkövetője. A belga miniszterelnök szerint hatalmas pusztítást okozott volna és sokan meghalnak, ha fel tudja robbantani a szögekkel és bombával megpakolt táskáját. A terrorista nevét még nem hozták nyilvánosságra (a monogramja O.Z.), Brüsszel dzsihadista központjában, Molenbeekben lakott. 

Szabó Szabolcs csepeli-soroksári politikus minden terrorakció és szexuális erőszak ellenére kitart amellett, hogy Magyarországra és Csepelre is tömegével kellene telepíteni olyan illegális bevándorlókat, akikről még a németországi hatóságok sem tudják kideríteni, hogy hány évesek, és egyáltalán hogy hívják őket.

A 36 éves marokkói O.Z. tegnap este a brüsszeli főpályaudvaron akart robbantani. A katonáknak azonban feltűnt a viselkedése. A marokkói terrorista ekkor Allah Akbar kiáltással működésbe akarta hozni a bombát, de agyonlőtték.

Eric Van Der Sypt, a belga szövetségi ügyészség szóvivője elmondta, hogy a kedd esti merényletkísérlet elkövetője egy36 éves marokkói férfi, aki nem szerepelt szélsőségesként a rendőrségi nyilvántartásban. Viszont ismert bűnöző volt.

A belga hatóságok nyilvántartásában veszélyes drogdílerként szerepelt. A szóvivő pontosította a korábbi híreket: a terroristánál egy robbanószerekkel és szögekkel megpakolt táska volt (nem pedig robbanóöv), ezt akarta felrobbantani. Vagyis még az eredeti híreknél is nagyobb volt a veszély.

A terrorista lakását az éjszaka átkutatták. Ő is Brüsszel leghírhedtebb részén, a szélsőséges dzsihádisták által kedvelt Molenbeek negyedben lakott.

Jan Jambon belügyminiszter korábban arról számolt be, hogy a hatóságok azonosították a tettest, de a személyazonosságát még túl korai lenne nyilvánosságra hozni.

A történtek ellenére továbbra is hármas, azaz “súlyos” fokozaton tartják az ország terrorkészültségi szintjét – vagyis nem emelik a legsúlyosabbra.

A belga főváros Molenbeek nevű negyede azután lett világszerte hírhedt, hogy kiderült, hosszabb-rövidebb időre többen is megfordultak ott a 2015-ös párizsi és a tavalyi brüsszeli merényletek elkövetői.

Charles Michel kormányfő azt mondta: a terrortámadás tragikus véget ért volna, ha a bomba rendesen felrobban és nincsenek résen a közelben járőröző katonák.

 Forrás: Origo

Sebaj: Csepelre behoznák még az illegális migránsokat is

A baloldali és liberális pártok egyet értenek abban, hogy tömegével kellene telepíteni azokat migránsokat, akikről még a németországi hatóságok sem tudják kideríteni, hogy hány évesek, és egyáltalán hogy hívják őket. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő közülük is kiemelkedik. Ő milliókat telepítene be. Szerinte a magyarok különben is erőszakos népség, ezért jót tenne a szexuális erőszak mérséklésében, ha több lenne muszlim bevándorló. Az Együtt politikusa azért nem szavazta meg még a nagypénteki ünnepnapot sem, mert szerinte túl kevés illegális migránst engedünk be az országba, és így nem érdemlik meg a magyarok a pihenést.

Ha nem is olyan erőszakos módon, de a többi baloldali, liberális párt is egyetért azzal, hogy fel kell hagyni az ország megvédésével, mert ez ma már elavult dolog. Legutóbb Botka László tett ígéretet arra, hogy ha lehetőségük adódik rá, lebontják a határt védő kerítést.

Csepel.info

3 hozzászólás “Marokkói bevándorló az újabb brüsszeli terrorista” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Állítsuk le a migrációt!

  2. Nagyapó szerint:

    Nem csak a balib pártok, hanem a Jobbik is bevándorláspárti, míg a lakosság 85 %-a ellenzi azt!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Letiltatni szerint:

    Bevándorláspárt? Aki pénzért árulja a letelepedési lehetőséget, a gazdag terroristáknak.

Itt lehet hozzászólni !