A Jobbik korrupciós párt, veszélyezteti az ország biztonságát

Fidesz.hu

A Jobbik maga a korrupciós párt, amely veszélyezteti Magyarország biztonságát is – szögezte le Németh Szilárd hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta: továbbra sem kaptuk világos válaszokat a Jobbiktól. Az jól látható volt, hogy a frissen megválasztott miniszterelnök-jelöltjük, a frakcióvezetőjük vagy az alelnökük vagy bárki, aki felszólal a pártból: bort iszik és vizet prédikál – tette hozzá.

Példaként említette Zagyva György Gyula esetét, aki néhány nappal ezelőtt, egy szélsőliberális, anarchista, Gulyás Márton videójában tűnt fel, ahol többen, a szélsőbaltól, a szélsőjobbig összefogva nekimentek hazánk alaptörvényének. Arról beszéltek, hogy fel kell számolni a választási rendszert – mondta. Németh Szilárd aláhúzta: nem szokatlan ez a jobbikos támadás, hiszen, amikor meg kellett védeni az országot, akkor maga a pártelnökük ment szembe a két hónappal korábbi kijelentésével és nem szavazta meg az alaptörvény módosítását.

Még furcsább a dolog, mikor Zagyva György Gyula két nappal a videó megjelenése után, megfenyeget egy újságírót és családját – fogalmazott, hozzáfűzve, mindeközben a párt az emberek biztonságáról beszél a parlamentben.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a korrupció melegágya az a plakáterdő, ami körbevesz minket. Harmadik hónapja nem sikerült tisztáznia a Jobbiknak azt, hogy mennyi plakátot helyeztek ki, mennyi ideig lehetnek kint és mibe kerültek ezek – sorolta.

Belebonyolódnak mindenféle rossz magyarázatba, hazudnak arról, hány plakátról van szó, hazudnak arról, kivel működnek együtt a plakátok kiadásában és a valós árról is hazudnak – fejtette ki.

Reklámszakemberek legóvatosabb becslése szerint, 2,5 milliárd forintba került a Jobbiknak ez a plakátkampány. Ezt, hogy tudja megengedni magának egy párt, amely a tavalyi évben 476 millió forint állami támogatást kapott – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Kijelentette, jól tudjuk, hogy Simicska Lajos plakáthelyein kampányolnak. Napnál világosabb az a korrupciós szál, amit Vona-Simicska klánnak nevezünk. Hozzáfűzte: ezeket a helyeket a nagyvállalkozó kifizette a pártnak, és ezért nyilván kért valamit cserébe. Ezt hívják korrupciónak – szögezte le.

A Jobbik nem támogatja a pártok fekete finanszírozását megszüntető plakáttörvény-javaslatot, a Jobbik a korrupt pártfinanszírozási rendszer fennmaradásában érdekelt – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

8 hozzászólás “A Jobbik korrupciós párt, veszélyezteti az ország biztonságát” bejegyzésre

  1. elszamoltatni szerint:

    Nem az ország biztonságát veszélyezteti a Jobbik, hanem a Fideszesek korrupciós ügyleteit.

  2. Letiltatni szerint:

    2 milliárd forint.

  3. Letiltatni szerint:

    Balog Zoltán beismerte: hazudott az államtitkára a Voldemort-ügyben
    JEN 2017.06.12. 17:25
    KAPCSOLÓDÓ CIKKEK (53)
    Valami nagyon nem stimmel a Voldemort-ügyben
    Vádat emelnek Mengyi Roland ellen
    Voldemort, Farkas Flórián és Simonka mindent bevallottak
    Figyelmeztettem a területért felelős államtitkárt
    – mondta Balog Zoltán erőforrásminiszter a Parlamentben a szocialista Harangozó Tamás kérdésére, aki Mengyi Roland korrupciós botrányával kapcsolatban érdeklődött. Ezzel lényegében cáfolta korábbi államtitkárát, Köpeczi-Bócz Tamást, aki tanúvallomásában az ügyészségnek azt vallotta, őt nem értesítették arról, hogy csalók készülnek pályázni, nem tudott semmiről.
    Ahogy azt korábban megírtuk, furcsa ellentmondásba került a minisztérium kabinetfőnöke és az akkori államtitkár.
    Valami nagyon nem stimmel a Voldemort-ügyben
    Valami nagyon nem stimmel a Voldemort-ügyben
    Teljesen ellentmond egymásnak az államtitkár és a kabinetfőnök vallomása, az ügyészség alapvető kérdésekre nem keresett válaszokat. A nyomozás elejétől sok a furcsaság.
    Tovább
    Előbbi az ügyészségnek elmondta, a NAV levélben értesítette őket, hogy információjuk van arról, csalók készülnek pályázni a tárca egyik kiírására, figyeljenek oda.
    Farkas Anikó kabinetfőnök a levelet átvéve szólt a levélről Balog Zoltánnak, aki pedig arra kérte, szóljanak róla a területért felelős Köpeczi-Bócz Tamásnak is, hogy megakadályozzák azt, hogy a csalók megnyerjék a pályázatot.
    Farkas vallomása szerint pontosan úgy járt el, ahogyan azt a miniszterrel megbeszélték, szóltak az esetről Köpeczi-Bócznak, még a levelet is megmutatta neki.
    Köpeczi azonban az ügyészségen az egészet tagadta, azt mondta, ő nem tudott semmilyen levélről, nem kapott ilyen figyelmeztetést.
    Bár nyilvánvaló volt, hogy vagy a kabinetfőnök, vagy a helyettes államtitkár hazudik, az ügyészség nem próbálta meg feloldani az ellentmondást, hanem inkább lezárta a nyomozást. Amelyben egyébként azt szerették volna kideríteni, vajon honnan tudott a fideszes, magát Voldemortnak hívató Mengyi Rolanddal szövetkező, pályázni készülő társaság arról, hogy lebuktak, a NAV ráállt az ügyre, nyomozás indult ellenük, és lehallgatják őket. Logikusnak tűnt, hogy a minisztériumból adott nekik fülest valaki, minősített adattal való visszaélés miatt indult nyomozás.
    DBZOL20170515014
    Fotó: Balogh Zoltán / MTI
    Most Balog határozottan kabinetfőnökének állítását erősítette, és annak ellenére, hogy ezzel áttételesen egykori államtitkárát hamis tanúzás vádjába keverte, úgy véli, csak hisztériakeltés zajlik, a minisztériuma semmilyen korrupciós ügyben nem vett részt, minden törvényesen zajlott. Szerinte ezt bizonyítja az is, hogy az ügyészség lezárta a nyomozást.
    Köpeczi-Bócz szerepe azért különösen érdekes a Voldemort-ügyben, mert a vádirat szerint éppen ő volt az, aki Mengyiékkel a kapcsolatot tartotta és az egész pályázatkiírást intézte. A helyettes államtitkárt azóta már elküldték a minisztériumból.

  4. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Követelem, hogy az Ügyészség azonnal tiltsa be a Jobbikot!!!!!!!!

  5. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! Ugye milyen érdekes, hogy képesek egy hosszú cikket írni a SEMMIRŐL.
    Calumniare audacter, aliquid semper haeret. (Vakmerően kell rágalmazni, valami úgyis ráragad.)
    No de mi van a plakátüggyel? Igazi csoda a Jobbiknál, hogy évi 450 millió támogatásból kifizetnek 2,5 milliárdot!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. mutyi szerint:

    Most ez komoly? Egy Mészáros Lőriccel, egy Andy Vajnával, Rogánnal és még sorolhatnám kikkel rendelkező pár ilyet a szájára mer venni?

    Itt már mindent lehet? 😀

  7. Tóth kati szerint:

    Andy Vajna rendbetette a filmes szakmát Magyarországon.7 milliárdos mínusszal vette át és most már szinte a fél világról idejönnek filmet készíteni,a magyar filmesek pedig minden támogatást megkapnak munkájukhoz,nemcsak a csókosok.Lásd Oscar díjak,Kincsem film…stb.Mészáros Lőrinc már 2008-ban milliárdos nyereséget könyvelt el,gyurcsányiék idejében.Libás bajnai,tolvajhazaáruló gyurcsányi,kóka,leisztinger,hujber ottó,veres jános,draskovics …stb.nem csípte a szemeteket?

  8. Tóth kati szerint:

    Demszkáj és bandája 1000 évre ellopta a magyarok pénzét.

Itt lehet hozzászólni !