Késsel próbált mobilt lopni, Csepelen fogták el + videó

Police.hu, Csepel.info, Mr.Gabee

A BRFK nyomozói Csepelen fogták el azt a férfit, aki késsel kényszerített egy fiatalt a telefonja átadására a pesterzsébeti vasútállomás buszmegállójában. S. Miklós Facebookozott, miközben a rendőrség kereste – rosszul tette.

A rendőrök arról kaptak bejelentést, hogy egy fiatal férfit 2017. június 5-én 20 óra 10 perc körül a Budapest XX., Pesterzsébeti Vasútállomás buszmegállójában egy ismeretlen férfi késsel arra kényszerített, hogy átadja a telefonját. A rabló a megszerzett értékkel elmenekült. A bűncselekménnyel kapcsolatban a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és megállapították a feltételezett elkövető kilétét. A nyomozók ezt követően S. Mihály ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki, és megkezdték a budapesti lakos felkutatását.

A Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2017. június 6-án 15 óra 19 perckor felismerték a férfit a csepeli Védgát utcában, aki észlelve a nyomozókat egy parkoló kocsi mögé próbált elbújni, de a rendőrök elfogták. Előállítását követően a pesterzsébeti nyomozók S. Mihályt rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.

A Ripost szúrta ki, hogy S. Miklós vígan internetezgetett és Facebookozott, miközben a rendőrök keresték.

Forrás: Police.hu

3 hozzászólás “Késsel próbált mobilt lopni, Csepelen fogták el + videó” bejegyzésre

  1. Nem kötelezhetsz semmire!! szerint:

    Próbált????
    “A rabló a megszerzett értékkel elmenekült. ”
    Akkor nem csak próbált???

    Do or do not. There is no try.

  2. Letiltatni szerint:

    Nem próbált meg lopni, ugyanis a leírt történeti tényállás szerint, rablást valósított meg.

  3. […] A férfit a rendőrség közlése alapján közben elkapták, és erről videófelvételt is közzétettek. […]

Itt lehet hozzászólni !