Vígan netezett a csepeli késes rabló, miközben keresték – de ráfázott

Ripost, Csepel.info

A sorsgenerátor talán még javításra szorul

El­fo­ga­tó­pa­ran­csot adott ki a rend­őr­ség a cse­peli S. Mi­hály ellen, mi­u­tán a férfi kés­sel fe­nye­ge­tőzve ra­bolt ki egy buszra vá­ra­kozó férfit. A férfi közben Facebookozott, de vesztére: elfogták, így egy darabig nem fogja szellemes beszólásokkal frissítgetni a profilját.

Késsel hadonászva rabolt ki egy férfit a pesterzsébeti vasútállomás buszmegállójában hétfő este a csepeli S. Mihály, aki ellen azonnal elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. S. Mihály nem aggódott saját körözése miatt, és vígan internetezett. Közösségi adatlapján például

azt osztotta meg pár órával az ellene kiadott elfogatóparancs után, hogy éppen 3 éves Facebook ismeretségét ünnepli egy hölggyel.

„Most láttam a Facebookon, hogy körözik” – válaszolta a hölgy a kérdésére, hozzátéve: annyira nem ismeri S. Mihályt, hogy tudja, mi vehette rá a késes rablásra, vagy hogy éppen hol tartózkodhat.

S. Mihály egyébként saját, közösségi adatlapján tett vallomása szerint nem először rabolt. Amikor ugyanis egy ismerőse arra figyelmeztette, hogy el ne lopja a képen szereplő autót, mert 5 évet kaphat érte, akkor lazán csak annyit válaszolt: „Már megvolt!”, azaz már ellopta.

A férfit a rendőrség közlése alapján közben elkapták, és erről videófelvételt is közzétettek.

Forrás: Ripost

Egy hozzászólás “Vígan netezett a csepeli késes rabló, miközben keresték – de ráfázott” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Addig jár a korsó a kútra…

Itt lehet hozzászólni !