Soros megtámadta Magyarországot

Fidesz.hu

A kormány és a Fidesz-KDNP számára továbbra is a magyar emberek biztonsága, valamint az ország szuverenitása a legfontosabb – hangsúlyozta Németh Szilárd keddi napirend előtti felszólalásában.

Az elmúlt hetek eseményei alapján jól látható, hogy a terror és a bevándorlás kéz a kézben jár; 2015 óta egyre súlyosabb eseményeknek vagyunk tanúi, most már nyíltan támadnak gyerekeket, és gyakorlatilag a keresztény Európát éri provokatív támadás – fogalmazott a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Hozzátette: az is jól látható, hogy a bevándorlók integrációja csődöt mondott.

Leszögezte, a magyar bevándorláspolitikának két fontos alapja van: a megkötött egyezmények és a magyar emberek döntése. Az előbbi kapcsán felhívta a figyelmet: a schengeni egyezmény kimondja, hogy biztonságosan meg kell védenünk az európai külső határok egy részét. A másikról szólva közölte, túl vagyunk két nemzeti konzultáción, és egy népszavazáson, mely világosan kimondta, hogy nem akarják, hogy Brüsszel ránk erőltesse a kötelező betelepítési kvótát, a bent levő illegális migránsokat, köztük azokat is, akik gonosz szándékkal érkeztek. Mi erre világosan nemet mondtunk – húzta alá.

A kerítés megépítése, a tranzitzónák alkalmazása, a jogszabályok szigorítása mind az emberek döntésén alapult; a 2015-ös konzultációban elmondták, hogy ezt kérik a kormánytól – idézte fel Németh Szilárd.

Ennek ellenére Soros György és hazai kiszolgálói „nem férnek a bőrükbe”, a múlt héten Botka Lászlóval együtt azért kilincseltek Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra – fűzte hozzá. Aláhúzta, Soros gyakorlatilag egy nyílt hadüzenetet küldött az országnak, melyben benne volt a szokásos szajkózás arról, hogy nincs demokrácia, maffiaállam van, de azért kiderült, az a baja, hogy a magyar emberek ellenállnak az ő kívánalmainak.

A fideszes politikus felhívta a figyelmet arra, hogy Soros György elhatározta, hogy mindenáron átviszi azt az elképzelését, hogy le kell bontani a nemzeti határokat, az unió vegye el a nemzetállamoktól az önálló döntés jogát, és évente 1-1,5 millió migránst fogadjon be.

Németh Szilárd a legutóbbi, legsikeresebb nemzeti konzultáció kapcsán leszögezte: a kormány és a Fidesz-KDNP számára továbbra is a magyar emberek biztonsága, valamint az ország szuverenitása a legfontosabb. Ebből egy tapodtat sem engedünk – szögezte le.

Dömötör Csaba államtitkár válaszában arról beszélt, hogy a szocialista párt belengette: kormányra kerülése esetén lebontaná a déli határzárat. Lehet össze-vissza magyarázni, utólag kozmetikázni, de Botka László világosan kijelentette, azon lesznek, hogy a kerítés minél előbb lebontható legyen. Dömötör Csaba kijelentette: a határzár jelentősen hozzájárult az elmúlt időszakban Magyarország biztonságához. Szerinte Botka László nyilatkozata nem véletlen elszólás, hanem tudatos politikai cselekvés. Kitért arra is, hogyan próbálta gátolni a szocialista párt a kvótanépszavazást, s mennyire ellenezte a vonatkozó alkotmánymódosítást.

Emellett olyan határozatot is támogattak az Európai Parlamentben, amely felgyorsítaná a betelepítési programot, megkönnyítené a családegyesítéseket, a menekültek fogalmát széles körre kiterjesztenék, amelyek teljesen kiszolgáltatottá tennék Magyarországot – rögzítette.

Az államtitkár felszólította a szocialistákat, most tisztázzák, hogy kormányra kerülve tényleg lebontanák a kerítést, tényleg bevezetnének-e a betelepítési programokat, illetve arról, hogy miről tárgyalt Botka László Brüsszelben.

Forrás: Fidesz.hu

Egy hozzászólás “Soros megtámadta Magyarországot” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    A Bilderberg csoporton múlik, hogy gátat vetnek e Soros féktelen ámokfutásának.

Itt lehet hozzászólni !