Tíz első, két második és szintén két harmadik helyezést értek el a Csepeli DAC fiatal atlétái

Csepel.hu

A „Nemzetközi Gyermek Atlétikai verseny – Kovács Gyula emlékversenyen” Debrecenben, lelkes, kis létszámú csapattal vettünk részt. A nemzetközi versenyt, a gyermekverseny elindítójának, Kovács Gyula emlékére rendeztek meg az atlétika népszerűsítésére, a gyermek korosztályú atléták versenyzési lehetőségének bővítésére.

A Csepeli DAC ifjú atlétái több versenyszámban is elindultak, s sorra döntötték egyéni rekordjaikat, vívták ki előkelő helyezéseiket, de nem csak azok a sportolóink, akik éremmel térhettek haza, hanem a további előkelő helyezéseket elértek is.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a 300 m-es időfutam eredménye alapján (a 2005-ös korosztályban), valamint a 60 m-es gátfutás döntőjét követően Babinyecz Anna, a 60 m gátfutás döntője után (a 2007-es korosztályban), valamint a távolugrás versenyét követően Kothencz Martin. Ugyan csak első helyezést ért el 600 m-es időfutam eredménye alapján (a 2007-es korosztályban), valamint 60 m-es síkfutásban Mohácsi Blanka.

A kislabdahajítást a 2005-ös korosztályban Fekete Boglárka nyerte meg, míg a 300 m-es időfutam alapján a 2007-es korosztályban Vadász Virág Benigna végzett az élen. A 60 m-es gátfutás 2007-es döntőjét Mohácsi Réka nyerte, míg ugyan ebben a korcsoportban a távolugrást Diemer Anna Sára.

Második helyezést ért el a 2007-es korcsoportban, magasugrásában Mohácsi Réka, s ugyan ebben a korcsoportban távolugrásban lett második Vadász Virág Benigna.

Harmadik helyezett lett a 2005-ös korosztályban, a 600 m síkfutásában Veres-Nagy Soma, a 60 m-es gátfutásban pedig Fekete Boglárka.

Büszkék lehetünk rájuk és edzőikre, s komoly reményekkel gondolhatunk arra, hogy újra éled Csepelen a minőségi, nemzetközileg is jegyzett atlétika. Köszönet ezért a lelkes és jól felkészült edzői csapatnak (Füredi Zsuzsa, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta, Tari Tibor), s további sikereket kívánunk!

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Tíz első, két második és szintén két harmadik helyezést értek el a Csepeli DAC fiatal atlétái” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Remek, nagyszerű! Csak így tovább!

Itt lehet hozzászólni !