Mi kell még, hogy felébredjen a baloldal?

Hirado.hu

Az MSZP uniós „mentőcsomagja” egy migránspárti dokumentum, amely semmiben nem különbözik a hazánkat elitélő baloldali határozattól – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Az MSZP uniós „mentőcsomagjának” egyértelmű végcélja, hogy – Soros György megrendelésére – Magyarország adja föl az emberek által támogatott migrációs politikáját – mondta Németh Szilárd. Azt akarják, hogy járuljunk hozzá ahhoz a kvótaegyezményhez, amit ránk akarnak erőltetni, az illegális bevándorlók betelepítésével együtt – tette hozzá a frakcióvezető-helyettes.

Mi kell még a baloldalnak, hogy észre vegye, rossz úton jár?

A manchesteri támadás utána mit kellene még megtenni ahhoz, hogy felébredj a baloldal, hogy rossz úton jár? – kérdezte a Kossuth rádióban Németh Szilárd. Arra hivatkoznak, hogy a munkaerő-hiányt kell pótolni, és hogy humanitárius kötelességünk teljesíteni azt, hogy a bevándorlókat beengedjük. A magyarok és a kormány másként gondolja – hangsúlyozta.

A magyar emberek érdekeivel szemben született ez az MSZP-s dokumentum, hasonlóan a Tavares-jelentéshez. Nem ismeretlen számunkra, és véleménye szerint az előbb említett jelentéshez hasonlóan fog elenyészni a mostani „Soros-jelentés”. Mint mondta: nem tartanak attól, hogy a mostani jelentés tovább gördülni.

Forrás: Hirado.hu

4 hozzászólás “Mi kell még, hogy felébredjen a baloldal?” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    “Baloldal”?
    Na ne hüllyüljünk elvtik!
    Attól még nem less “baloldal” a sok barom által,haí kijelentik,hogy “én mán pedig
    “balodali” vagyok!

  2. jocosaurus szerint:

    királyerdei: Miért, jobboldal van? Én egy magát nemzetinek csúfoló rablóbandát látok csak, akiknek a feje a hatalomért elárulta az országot Putyinnak. Hazaáruló férgek vagytok!

  3. robi szerint:

    Nincs jobb- és baloldal.
    Gazdag van, aki még gazdagabb lesz.
    És többségük nem attól, hogy értéket állít elő. 27 év után kicsiszolódtak ANNYIRA, HOGY TÖRVÉNYESEN FOSSZÁK KI AZ ORSZÁGOT.

    Magyar-kapitalizmus, 2017.

  4. Letiltatni szerint:

    Káosz Csepelen. Hihetetlen mértékben megnőtt a bűnözés a kerületben az elmúlt napokban, a közbiztonság szubjektív (illetve objektív) érzete mélységekbe zuhant.
    Az elmúlt napok során, a lomtalanítás alkalmával, rengeteg lopás történik, hatósági eljárások csak felületes munkát végeznek, pár ezres büntetéseket szabnak ki, olyan tehergépjármű bérleti szerződésekre amiket lehetetlen lesz behajtani. Személyeket nem állítanak elő, tárgyi bizonyítékokat nem foglalnak le. A “jog”állam megtűri ezeket a névtelen hordákat.
    Nem állt sarkára a kerület vezetése, nem segít a rendőrség, az utcán élés, a fenyegetések, az alkoholizálás jelzi a lopások minősített eseteinek körülményeit.
    Lesz-e felelős, vagy elhallgatják és várják az újabb alkalmat, amikor a kerületet megerőszakolhatják?

Itt lehet hozzászólni !