For­du­lat a cse­peli gyil­kos­ság ügyé­ben – videóval

Két nőt is meg­erő­sza­kolt a tet­tes

Ripost

A ke­gyet­len férfi már ko­ráb­ban is ült bör­tön­ben.

Hétfő délután feladta magát a csepeli gyilkosság gyanúsítottja. A 28 éves férfiről most derült ki, hogy két nőt is megerőszakolt évekkel ezelőtt, ezért több évet ült börtönben.

Péntek délelőtt ellepték a rendőrök a XXI. kerületi Völgy utca egyik társasházát. A nyomozók az első emeleten lakó 57 éves nő holttestére bukkantak, akinek valószínűleg átvágta a torkát a gyilkosa. Azt, hogy az áldozat és az erőszakos férfi milyen kapcsolatban voltak, egyelőre nem tudni. Az azonban kiderült, hogy férfi és a meggyilkolt nő ismerősök voltak a Facebookon – értesült a Tények. A nő egyik gyereke viszont azt mondta, ők sosem látták a férfit, és az édesanyjuk sem beszélt róla soha.

4 hozzászólás “For­du­lat a cse­peli gyil­kos­ság ügyé­ben – videóval” bejegyzésre

  1. Kötelező szerint:

    Mi ebben a fordulat, hogy a gyilkos egy erőszakos féreg volt…

  2. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    3 csapás alapján soha ki nem engedni, csak száraz kenyeren és vizen tartani!!

  3. Csepel-sziget szerint:

    Ezek az erőszakos bűnözők a börtönben továbbfejlődnek és kiszabadulván még a korábbiaknál is aljasabb és durvább cselekményekkel pusztítanak a környezetükben. Sajnos nagy többségünk x év börtön után képtelen visszailleszkedni a társadalomba és normális életet élni. Biztos, hogy reális elvárás egy erőszakolótól, hogy 2-5 év börtön után varázsütésre jó útra tér és soha többé nem csinál ilyet? Itt az eredménye. Én azt gondolom, bizonyos bűncselekmények esetén (nemi erőszak, szándékos emberölés, rablás, kábítószerkereskedelem) egyetlen, de komoly csapásra lenne szükség, amely egyszer és mindenkorra elszeparálná a társadalomtól a társadalmi együttélésre alkalmatlan elemeket.

  4. savanyójóska szerint:

    A “Három csapás” törvény szerint életfogytot kellene kapjon. Most majd elválik, hogy tényleg működik e. Mondjuk az ilyen “embert” gyorsítottban akasztatnám. Asszem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.

Itt lehet hozzászólni !