Ezek a fiatalok sem számítógéppel ugratnak

Youtube

A fenti videót azok a kerékpáros fiatalok készítették, akik nem a számítógép vagy a tablet mögött találták meg a valódi izgalmakat.

A csepeli Daru domb környékén 2010-ben még szeméttelep és hajléktalantábor állt. Ma a gyerekek, a fiatalok és az idősebbek is megtalálják azt a kikapcsolódást és izgalmat, amit sok más kerületben hiába keresnének. Akinek tetszik, itt egy 2013-as videó is:

A domb melletti BMX-pályát és a fitnesz parkot 2013-ban adta át az önkormányzat. Megújult a domb is. Idén a part mentén új lámpasor épült ki, és a Kis-Dunára való lejutást is könnyebbé teszik.

9 hozzászólás “Ezek a fiatalok sem számítógéppel ugratnak” bejegyzésre

  1. Kiss Vince szerint:

    A hajlèktalan tábor nem szűnt meg, sőt! Ahol meg èppen rájuk jön, ott könnyítenek magukból minden testnyilásukból.

  2. Ábel Attila szerint:

    Kedves Kiss Vince, a hajléktalantábort megszüntette az önkormányzat. Aki odapiszkít, még nem lakik ott. Viszont rá lehet szólni.

  3. Kiss Vince szerint:

    Kedves Ábel Attila! Látom más dimenzióba tèvedt! Nèha lereszkedhetne közènk. A rászólásról meg csak annyit, hogy nem egyszer látni Csepelen, hogy több rendőr (5-6) próbál rendre kèrni nèhány hajlièktalant, akik mèg fenyegetik is a rendőröket ès nekik áll feljebb. Ezek után, ha az egyenruhások nem bírnak velük, gondolja az egyszeri ember átvágatja a torkát?

  4. Kiss Vince szerint:

    Egyèbkènt meg kèrdezze meg a Vöröskeresztet kinek, hova viszik minden nap az ellátmányt.

  5. Ábel Attila szerint:

    Kedves Kiss Vince! A Daru domb melletti hajléktalantábort megszüntette az önkormányzat 2011 tavaszán. Ha nem látta azt a tábort akkoriban, akkor még megértem amit ír. Ha látta, akkor nem. De az, hogy valahol járnak hajléktalanok – amit senki nem akadályozhat meg, mert ők is emberek – nem egyenlő azzal, hogy sátrakban, szemétből összetákolt házakban laknak. Ezt mi éppen ezért szüntettük meg.

    A torokátvágást pedig nem értem. Szeretném még egyszer felhívni a figyelmét arra, hogy a hajléktalanok is emberek. Senkinek sem lehet átvágni a torkát, akkor sem, ha hajléktalan. Szóljon a közterület felügyelőknek vagy a rendőröknek, ha a hajléktalanok sátrat építenek vagy közterületen végzik el a dolgukat, mert azt nem tehetik. De mivel ők is emberek, és ugyanannyi joguk van mint magának, arra sétálnak amerre akarnak.

  6. Kiss Vince szerint:

    Uuuuuh! … 😂 Púder!

  7. Kiss Vince szerint:

    Olvasás, èrtelmezès!

  8. Hajrá Csepel szerint:

    Akkor ne használj összetett mondatot Vince! A mi környékünkön 10-15 évvel ezelőtt rendszeresen hugyoztak, szartak a keresztül ténfergő ótvarok! A fákról lelógó ágakat 220-240 cm magasságig levágtam és áttekinthetővé tettem az erdős szakaszt. Ez már visszatartó erő volt. A további próbálkozókkal szemben némi pszichikai terrort is kellett alkalmaznom. Amikor a fa tövében tojik az ótvar, akkor őt nem érdeklik a szavak! Cipőtalp a homloka elé és már gyalagolni sem fog ott többet!

  9. strici szerint:

    hajra csepel!
    nem szep dolog ilyet tenni.
    nekik is annyi joguk van mint Kiss. vincenek es annyit ernek mint abel attila

Itt lehet hozzászólni !