Így menekült a riporternő: sivalkodás lett a migránssimogatásból – videóval

Hirado.hu

migranssimogatas

Épp alvó migránsokat filmezett a Matrix nevű olasz televíziós talkshow tudósítónője a római központi vasútállomáson, mikor vérfagyasztó sikoly szakította félbe a riportot.

A Rómában élő illegális bevándorlók embertelen életkörülményeiről forgatott egy riportfilmet a Matrix stábja, mikor a tudósítás hirtelen félbeszakadt, és a riporternő sikoltozva rohant el a helyszínről. Kis idő múlva kiderült, hogy a pályaudvar aluljárójában alvó migránsok hirtelen körbevették, és megtámadták őt és a stábját is.

Az élő közvetítés miatt nem csak a talkshow vezetője és a meghívott nézők, hanem a televíziós csatornát néző összes ember láthatta, hogy menekülnek a csapat munkatársai.

Az adás megszakadt, de a műsorvezető nem volt hajlandó folytatni a műsort: addig szólongatta a riporternőt, amíg újból meg nem hallotta a hangját. A nő ekkor elmondta, hogy megtámadták őket, majd bemenekült a stáb kocsijába, és egészen addig ottmaradt, amíg meg nem érkezett a rendőrség. A bevándorlók a támadás után a stáb felszerelését is összetörték – derült ki helyszíni tudósításokból.

Forrás: Hirado.hu

3 hozzászólás “Így menekült a riporternő: sivalkodás lett a migránssimogatásból – videóval” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Itt kérem csak egy kisebb nézeteltérésről van szó, ami azért alakult ki, mert a szegény migráncsok nehezményezték, hogy a stáb nem kért forgatási engedélyt tőlük megsértve ezzel a személyi jogaikat!

  2. Vazul néni szerint:

    Miközben a jelenlegi helyzet leírása (,kőkemény kényelmetlen ,kellemetlen,emberi jog ellenes) éppen ezért mérvadó.//www.youtube.com/watch?v=N05zdOVJD2w&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201705

  3. Nagyapó szerint:

    Nocsak! A libsi riporternő nem kívánta közelebbről megismerni szeretett migránsait?? Egy jó riporter elmerül a zélet sűrűjében!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

Itt lehet hozzászólni !