Luxusóráit sem vallja be Botka “ROLEX”László

Ripost, Csepel.info

Budapest, 2014. október 18. Botka László újraválasztott szegedi polgármester, választmányi elnök (j) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) választmányi ülésén a párt VI. kerületi, Jókai utcai székházában 2014. október 18-án. Balról Tóbiás József pártelnök. MTI Fotó: Kovács Attila

Budapest, 2014. október 18.
Botka László újraválasztott szegedi polgármester, választmányi elnök (j) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) választmányi ülésén a párt VI. kerületi, Jókai utcai székházában 2014. október 18-án. Balról Tóbiás József pártelnök.
MTI Fotó: Kovács Attila

DK-s po­li­ti­ku­sok­tól, Botka ko­rábbi MSZP-s párt­tár­sa­i­tól szár­mazó in­for­má­ciók sze­rint ugyan­csak költ­sé­ges hob­bija van a szo­ci­a­lis­ták mi­nisz­ter­el­nök­je­lölt­jé­nek. Csak­hogy a sok­mil­liós órák­nak, akár­csak a lu­xus­dzsip­nek, nyoma sincs a va­gyon­nyi­lat­ko­za­tá­ban… – írja a Ripost.

Botka László “Fizessenek a gazdagok!” címmel indított kampányt, a Rákosi korszakban használt kommunista szlogennel azonban nem nagyon fér össze a politikus meghökkentően fényűző élete.

Mint ismeretes Botka László egy körmönfont trükkel eltüntetett egy 20 milliós amerikai dzsipet a vagyonnyilatkozatából. (Csak üzemben-tartóként íratta a nevére, hogy ne bukkanhasson senki a nyomára)

A beceneve ROLEX

De akad ezen túl is sokmilliós vagyontárgy, melyet az MSZP miniszterelnökjelöltje gondosan próbál eltitkolni.

DK-s politikusoktól származó információink szerint

Botka László a méregdrága luxusórák rajongója, a háta mögött ezért  Rolex Lacinak is becézik…

Az információk nyomán alaposan átfésültük a “Fizessenek a gazdagok!”  jelszóval kampányoló szocialista politikusról készült fotókat, végül többféle, 2-3 milliós órát is sikerült a karján beazonosítanunk.

Botka kedvence az információkkal egyezően valóban a milliomosok körében nagyon népszerű ROLEX. A méregdrága óra királyi koronát formázó logója azt jelzi, hogy  ez a márka a nemzetközi pénzarisztokrácia kedvence, sőt egyfajta jelképe.

Ez itt a szocialista Rolex…

Alig találunk olyan Botka fotót, amin az MSZP-s pártrendezvényeken ne “villantotta” volna meg, a szocialista törzsközönséget bizonyára irritáló módon, ezeket a luxusórákat.

A úgy értesült, hogy a szocialista politikus különösen nagy rajongója a Rolex Datejust II típusnak, amelyből az alapmodell 10-12 ezer amerikai dollárba, vagyis 3- 3 és fél millió forintba kerül, már annak aki megengedheti magának. Aki aranyozott típust választ, az 5-6 milliót is fizet egyetlen óráért.

 Forrás: Ripost

7 hozzászólás “Luxusóráit sem vallja be Botka “ROLEX”László” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Itt az ideje, hogy a NAV elvégezze a dolgát.

  2. Szabó Imre szerint:

    Aztán nézzen körbe a Szíjjártó villában, Helikopter Tóninál, Lázár Macskajancsinál, Habony munkanélküli garázdánál…. napestig sorolhatnánk ugye-ugye?

  3. Nagyapó szerint:

    Szabó Imre! A felsorolást folytathatja, van 130 Fidesz-KDNP képviselő, államtitkárok, cégvezetők, így rágalmazásainak bő tere van. Botkánál csak az a baj, hogy ő hazudja, hogy el kell venni a gazdagoktól.
    Szabó Imre! Hisz Botkának??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. névkötelező szerint:

    Botka beperli azokat, akik Rolex-gyűjteményt tulajdonítanak neki
    Dull Szabolcs

    Rolex-baloldalról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Dömötör Csaba a parlamentben azután, hogy a Ripost nevű lap az állítólagos luxusóra-imádatával támadta Botka Lászlót.

    A lap azt sugallta, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjét Rolex Lacinak becézik Szegeden, mert annyira vonzódik a luxusórákhoz, és a lap fotókkal illusztrálta, milyen sok órája van Botkának. A KDNP-s Hollik István ezen felbuzdulva a keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje többmilliós luxuskarórákat visel, “és a hírek szerint nem is egy, hanem több Rolex órája is van, Szegeden ezért hívják Rolex Lacinak”.

    Botka azt mondta az Indexnek, hogy mindez “aljas hazugság”, ezért pert indít az ezt leközlő médiumok ellen. “Szó sincs semmilyen óragyűjteményről”, egyetlen Rolex-órája van ugyanis

    “négy évvel ezelőtt kaptam a 40. születésnapomra a feleségemtől.”

    Mivel Botka ezt tehát a főorvos feleségétől kapta, azt mondta, nem tudja, mennyibe került, ezért nem is szerepel a vagyonnyilatkozatában. Azt pedig nem érti, milyen más órákat mutatott be az újság neki tulajdonítva.

    Botka felháborítónak tartja, hogy a “fideszes hazugsággyár hazugságokkal támadja folyamatosan”, de örül annak, hogy a bíróságon sorra buknak el ezek az állítások. Éppen most kedden nyert egy sajtópert, amely szerint eltitkolta a terepjáróját, miközben papírokkal tudja igazolni, hogy két éve a főorvos felesége tulajdona, főként ő is használja.

    Botka ezért azt ajánlotta a “fideszes hazugsággyárnak”, hogy kutassák inkább Orbán Viktor vagyonnyilatkozatát, amelyben az szerepel, hogy a miniszterelnöknek 700 ezer forint a vagyona.

  5. Hajrá Csepel szerint:

    Nagyapó! Nem hiszek Botkának! Jelenleg egyetlen élő politikusnak sem hiszek!! Szabó Imre felsorolása viszont semmilyen rágalmazást nem tartalmaz, aki ezt ebből úgy gondolja az töltse ki a PISA tesztet és ne csak beszéljen róla!!A spanyol drogbárban furcsán pislogó Habony Árpi nemzetközileg is befutott a nem túl értelmes pillantásaival.:)Említsük meg, hogy néhány éve még idős házaspárt is bántalmazott a fura tekintetű Árpádunk, mert szerinte lassan mentek át előtte a gyalogátkelőhelyen!Még azt is elhiszem, hogy csak Vajna András kölcsöneiből él.:) Az a baj az elkötelezett pártkatonákkal, hogy más szemében a KGBélát, de a sajátban a Kiss Szilárdot vagy a Farkas Flórit sem! Remélem a 6-8 néven irogató főnöke is így gondolja és csak egy néven fog leköcsögözni vagy leprolizni.:) Egyébként Veréb István a friss EB bronzérmes bírkózónk, több évig élt Csepelen, tehát jóval inkább lehetne díszpolgárunk , mint a majdnem doktor, mindent lemásolok, aláírok, Schmitt Plagi pethidegkúti felesége. Miért vagytok gyenge, elfogult emberek ti is?

  6. Nagyapó szerint:

    Hajrá Csepel valamit félre ért. A cikkben nem az általános politikusi morálról van szó, hanem egy emberről, aki az ország miniszterelnöke kíván lenni. Ez az ember nem tud elszámolni vagyonával. Vagyona ugyan papíron nincs,de
    – 25 milliós terepjáróval jár, amit felesége vett (pedig az Orbán kormány nem költ az orvosokra!!!)
    – több millió értékű órája van, amit szintén a rosszul fizetett orvos felesége vett (pedig az Orbán kormány nem költ az orvosokra!!!)
    – gazdag szüleitől ajándékozás útján két fővárosi társasházi lakással gyarapodott ingatlanvagyona. Egy 95 négyzetméteres V. kerületi lakás felerészben került a tulajdonába, míg a XIII. kerületben egy 48 négyzetméteres lakást kapott ajándékba, melyeknek kedvezményezettje felesége.
    – kéthetes szilveszteri (főidényes) üdülés Zanzibáron, ami jóval többe kerül, mint egy 90 000 Ft-os helikopteres út Nyíregyházára!
    Ögyes! Mondta Kohn bácsi, amikor a new-yorki Cola automata a második féldollárosát nyelte el.
    Ögyes! Mondja Kohn bácsi, amikor meghallotta, hogy Botka perelni akar óraügyben, ugyanis a per vége kb. 2020, ill. Botka közölheti, hogy a többi Rolexet felesége vette (pedig az Orbán kormány nem költ az orvosokra!!!) a kiskorú gyermekeiknek.
    Nem hiszem, hogy a szocialista választók ilyen miniszterelnököt akarnának!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. […] Botka “Fizessenek a gazdagok” szlogennel kampányol, Soros György terve szerint évi egymillió illegális bevándorlót kellene Európának […]

Itt lehet hozzászólni !