Botka László megígérte: lebontja a határvédelmet

Csontig nyalt a politikus Soros Györgynek

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László ígéretet tett arra, hogy lebontják a magyar-szerb határon felállított kerítést, amennyiben ők nyerik a jövő évi választást. Ezzel hűségesküt tett a milliárdos Soros Györgynek. Ha 2018-ban nyerne a baloldal, az illegális migránsok miatt néhány hónapig megtapasztalt kaotikus budapesti állapotok és a terrorveszély állandóvá válhatna.

Miközben Botka “Fizessenek a gazdagok” szlogennel kampányol, Soros György terve szerint évi egymillió illegális bevándorlót kellene Európának befogadnia, de az ellátásukat az átlagemberek megemelt adójából fizettetné ki.

Botka László a Reutersnak adott interjúban kijelentette, a szocialisták arra törekednek, hogy minél nagyobb támogatást szerezzenek új baloldali programjukkal, mielőtt bármilyen szövetséget is kötnének Orbán Viktor leváltása érdekében. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyúttal leszögezte, hogy nem kötnek szövetséget a Jobbikkal.

“Szükségünk van egy hiteles és erőteljes programra, ami az erős társadalmi egyenlőségre épül”

– mondta a brit hírügynökségnek.

A bevándorlás kérdésében Botka ígéretet tett arra, hogy lebontják az illegális bevándorlók miatt felhúzott magyar határkerítést, ha 2018-ban ők kerülnek kormányra.

A szegedi polgármester szerint ennek csupán az a feltétele, hogy készen álljon az uniós határvédelem, valamint a közel-keleti helyzet csillapodjon.

Martin Schulz már korábban megköszönte

Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi elnöke a magyar kormány ellenállása miatt tavaly úgy fogalmazott egy német hírműsorban, hogy Szeged „elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”. A német szociáldemokraták (SPD) jelenlegi kancellárjelöltje mindezzel arra utalt, hogy a Botka-féle városvezetés merőben mást gondol a migráció kérdésében, mint az Orbán Viktor neve által fémjelzett magyar kormány.

Forrás: 888, Csepel.info

4 hozzászólás “Botka László megígérte: lebontja a határvédelmet” bejegyzésre

  1. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Nyitott menekülttábort Szegednek! Ha ez kell nekik… Teljesen nyilvánvaló, hogy azért van fejlődés, mert Soros sutyiban támogatja a várost.

  2. bagoly szerint:

    Ez úgy hülye ahogy van !

  3. királyerdei szerint:

    Ezt a cikket egy nappal az után írom, hogy a holland parlament tagjai, a brit nagykövet jelenlétében, egy rövid miniszterelnöki beszéddel és egy perces néma csenddel emlékeztek meg a manchesteri áldozatokról. (…) Azonban soha nem halljuk a miniszterelnökünktől vagy más nyugati vezetőtől, hogy elmondaná az igazságot: mindezen vérontás, szenvedés, fájdalom és szomorúság oka az iszlám.
    (…)
    Aminek szemtanúi vagyunk az 100% iszlám gyakorlat. A Korán „ültessetek rettegést (terrort) a nem-muszlimok szívében” utasításának (Korán 8:12) gyakorlatba ültetése. A prófétának nevezett Mohamed így hencegett a követőinek: „A terror által győzedelmeskedem” (Bukhári hadíszgyűjtemény 4.52.220).

    Az iszlám nem egy békeszerető vallás, hanem egy gonosz totalitárius ideológia. Az akarja, hogy az összes nem-muszlim hódoljon be neki. Teljesen összeegyeztethetetlen a szabadsággal és az emberi tisztességgel. Gyűlöletet hirdet, erőszakot terjeszt, természeténél fogva barbár és erőszakos.

    Az iszlám kihasználja a szabadságainkat és demokráciánkat, hogy lerombolja a demokráciát és megfosszon bennünket a szabadságainktól. Mecseteket és iszlám iskolákat épít –gyakran szaúdi pénzből -, olyan helyeket, ahol gyűlöletet szítanak a Nyugat ellen. Az iszlám arra használja a jogi rendszerünket, hogy üldözze azokat, akik kritizálják az iszlámot. Úgy működik, mint a köztünk élő ötödik hadtest. Nem a globális felmelegedés fenyegeti a világot, hanem a globális iszlám.
    (…)
    Az iszlám ideológia számára nem lehetséges egy szabad társadalomba asszimilálódnia. Az emberek képesek erre, az ideológia azonban nem. Ezt az ideológiát nem szabad többé a társadalmunkba importálni. Nem azért, mert gyűlöljük az embereket, hanem azért, mert problémánk van egy ideológiával, amely teljesen inkompatibilis a szabadsággal. Azok, akik elvetik az iszlám magjait, rá kell döbbenniük, hogy terrorizmust és a saría jog barbarizmusát –a nők, a zsidók, a keresztények, a hitüket elhagyók és az iszlámkritikusok elnyomását – fogják aratni.

    Azért, hogy elkerüljük a Manchesterhez hasonló atrocitásokat, és leállítsuk az európai lakosságcserét, három lényegi pontot kell meglépnünk:

    1. Ismerjük fel, hogy az iszlám a probléma és kezdjük el de-iszlamizálni a társadalmainkat. Ne legyenek iszlám iskolák, gyűlölet-prédikációk. Egzisztenciális veszélynek vagyunk kitéve, és eszerint kell eljárnunk.

    2. Állítsunk le mindenfajta bevándorlást az iszlám országokból. Ami sok az sok! Azokat a bevándorlókat, akik már az országainkban vannak, szívesen látjuk akkor –és csak akkor -, ha teljesen igazodnak az értékeinkhez, az alkotmányunkhoz, és a törvényeinkhez. Ha azonban bűncselekményt követnek el vagy a saría törvényeknek megfelelően cselekednek, azonnal ki kell utasítanunk őket. Ha szükséges a radikális muszlimokat vádemelés és tárgyalás nélkül börtönbe kell zárni.

    3. Szabaduljunk meg a politikai korrektségtől. Nem szabad engedni, hogy az iszlám kihasználja a szabadságainkat és az alkotmányos jogainkat azért, hogy lerombolja azokat. Naiv és veszélyes jogokat adni egy totalitárius ideológiának, ami ha hatalomra kerül, megfoszt bennünket a jogainktól. Fel kell ismernünk, hogy az iszlám háborút hirdetett ellenünk. Azonban mi nem fogjuk engedni, hogy győzzön.

    Kezdjünk el bátran cselekedni, tegyük meg, ami a kötelességünk és de-iszlamizáljuk a nemzeteinket azért, hogy megvédjük magunkat és szabadok maradhassunk.”

  4. királyerdei szerint:

    A manchesteri merénylet kegyetlensége az egész világot megdöbbentette, mivel a terroristák direkt olyan célpontot választottak, amely teli volt a gyerekekkel – a 22 halálos áldozat közel fele kiskorú volt. A szakértők szerint azonban ez még csak a kezdet: az Iszlám Állam további támadásokra készül!

    A brit terrorelhárítás egykori főnöke, Chris Phillips szerint az elkövetkező egy hónapban az Egyesült Királyságot több támadás is érheti, elsősorban a Bank Holiday-nek nevezett ünnepnapokon. Ilyenkor az üzletek zárva tartanak az országban, a lakosok számos szabadtéri rendezvény közül válogathatnak. A tömeg pedig a terroristákat is vonzza.

    A muszlimok számára pedig ma elkezdődött a Ramadán: ekkor azt ünneplik, hogy Allah a Korán átadásával kinyilatkoztatta Mohamed prófétának az akaratát. A Ramadán ideje alatt a muszlimok napkeltétől napnyugtáig böjtölnek – és az utóbbi évek tanúsága szerint ilyenkor a szélsőséges iszlamisták merényleteket hajtanak végre. Phillips szerint a jövő hét péntekje lehet a legveszélyesebb nap: a muszlimok számára a Ramadán első péntekje a legszentebb, így a radikálisok számára „vallásilag indokolt”, ha aznap gyilkolják a „hitetleneket” – írja az Express.

    Hogy az Egyesült Királyságban mennyire aktívak a terroristák, azt az is jól mutatja, hogy a londoni gázolásos merénylet óta egy hónap alatt öt terrortámadást sikerült megfékezniük a hatóságoknak. Ezek között voltak olyan esetek, mikor néhány fanatikus még csak tervezte a merényletet, de volt, akit kivitelezés közben állítottak meg – például a Whitehall közelében egy férfit, akinek a hátizsákja teli volt késekkel. Csak egy támadásnál nem cselekedtek elég gyorsan: a manchesterinél.

    Pedig Salman Abedi nem hirtelen jött ötlettől vezérelve robbantott a manchesteri arénában: a nyomozás alapján már egy éve készült egy merényletre. Ekkor nyitott bankszámlát magának a 22 éves férfi, de a pénzhez nem nyúlt egészen addig, míg a házi készítésű bombája hozzávalóit megvette – két külön bevásárlás során, hogy ne hívja fel magára a hatóságok figyelmét. Ezután elutazott Líbiába, ahol “kitanították” arra, hogyan gyilkolhatja meg a lehető legtöbb embert a támadás során. A kiképzés alapos volt, Abedi szakszerűen hajtotta végre a merényletet.

    De nem csak az Egyesült Királyságot fenyegetik terrortámadások: Donald Trump Brüsszelben a NATO-csúcson arra figyelmeztette a tagállamok vezetőit, hogy amennyiben nem állítják meg valahogyan a milliós migránsáradatot, újabb merényletek rázzák meg Európát. Az amerikai elnök szerint „vérszomjas, barbár” terroristák tucatjai szivárognak be a migránsok közé vegyülve a kontinensre, akiknek egyetlen célja van: minél több ártatlant akarnak meggyilkolni.

Itt lehet hozzászólni !